Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Otomobil, yayaya yol vermek için duran otomobile çarptı: 3 yaralı

Samsun’un Atakum ilçesinde yayaya yol vermek için yavaşlayan otomobile, arkasından gelen otomobil çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı.

ABONE OL
Emre ÖNCEL/ SAMSUN, (DHA)-

Kaza, saat 14.00 sıralarında Atakum ilçesi Mimar Sinan Mahallesi Alparslan Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, İbrahim S. yönetimindeki (45) 55 AOR 925 plakalı otomobil, yayaya yol vermek için yavaşladı. Bu sırada arkasından gelen Recep Y. (67) idaresindeki 55 EY 911 plakalı otomobile hızla çarptı. Kazanın şiddetiyle savrulan İbrahim S.’nin kullandığı otomobil yaya geçidi üzerindeki Fethiye Ş.’ye (42) çarptı. Kazada, sürücü İbrahim S. ile yanındaki Kadir D. (65) ve yaya Fethiye Ş. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından çevredeki hastanelerde tedaviye alındı. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Diğer Haberler

  1. Bodrum'da balıkçı teknesi yarı batık bulundu; 7 kişi kurtarıldı
  2. Pınar hemşireyi öldürdüğü iddia edilen eşine müebbet hapis
  3. Şanlıurfa’da 'özel harekat polisi' gibi davranan 3 şüpheliye tutuklama
  4. Parkta tartıştığı kişiyi darbetti, tacizle suçladı
  5. Şarkıcı Hande Yener'e ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ soruşturması
  6. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Sıfır Atık Vakfı arasında işbirliği protokolü imzalandı
  7. ‘APP’ denetimleri, 1 Nisan'a kadar rehberlik ve bilgilendirme amaçlı yapılacak
  8. İstanbul'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak
  9. Atölyede ‘APP plaka’ mesaisi
  10. İletişim Başkanlığı'ndan, CNN International'ın haritasına tepki

© Copyright 2026

DHA