Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Otomobiliyle kaza yaptı, şokunu atlatamadan bu kez de taksiye çarptı

Bursa'da, Emirhan S. (28) otomobiliyle yol kenarındaki bariyerlere ardından da kazanın şokuyla önünde ilerleyen taksiye çarptı. Direksiyonda baygınlık geçiren sürücüye ilk müdahaleyi, esnaf ve diğer sürücüler yaptı.

ABONE OL
Memet Can YEŞİLBAŞ/BURSA, (DHA)-

Kaza, 28 Kasım’da saat 14.00 sıralarında Osmangazi ilçesi Haşim İşcan Caddesi’nde meydana geldi. İstanbul’dan kız arkadaşı ile birlikte gezmek için Bursa'ya gelen Emirhan S.'nin kontrolünü yitirdiği 34 NH 3638 plakalı otomobil, yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Kazanın şokunu üzerinden atamayıp yoluna devam eden Emirhan S., yaklaşık 20 metre gittikten sonra bu kez de otomobiliyle önündeki 16 T 0643 plakalı taksiye arkadan çarptı. Direksiyonda baygınlık geçiren Emirhan S., kazayı gören esnaf ve sürücüler tarafından araçtan çıkartıldı.

Vatandaşlar tarafından yere yatırılan Emirhan S. güçlükle sakinleştirilirken, yanındaki kız arkadaşı da gözyaşlarına boğuldu. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ekibi sevk edildi. Emirhan S., ambulansla sağlık merkezine kaldırıldı.

Diğer Haberler

  1. Suriye uyruklu kadın evinde göğsünden vurulmuş halde ölü bulundu
  2. Mersin’de düğün konvoyunda havaya ateş açan şüpheli yakalandı
  3. Şanlıurfa'da zincirleme kaza: 1 ölü, 5 yaralı
  4. Bahçelievler'de hurdalıktan yükselen alevler yan binaya sıçradı
  5. Manisa’da otomobil ile TIR çarpıştı: 3 yaralı
  6. Emine Erdoğan’dan Uluslararası Sıfır Atık Günü paylaşımı
  7. Kütahya'da tek katlı ev çıkan yangında kullanılamaz hale geldi
  8. İçişleri Bakanlığından 18 il için kar ve sağanak uyarısı
  9. Tarsus’ta ormana çok sayıda tavuk ölüsü atıldı
  10. Adana’da metro vagonu seyir halindeyken raydan çıktı; kazada yaralanan olmadı

© Copyright 2026

DHA