Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Öznur'un şüpheli ölümünü otopsi aydınlatacak

Ordu'da, yalnız yaşadığı evde çıplak halde ölü bulunan Öznur Temiz (27), Akkuş ilçesinde toprağa verildi. Alınan kan ve doku örnekleri incelenmek üzere adli tıp kurumuna gönderilen Temiz'in ölüm nedeni, otopsi raporuyla ortaya çıkacak.

ABONE OL
Mustafa KIRLAK/ORDU, (DHA)

Olay, önceki gün Ünye ilçesi Çamurlu Mahallesi Arif Kaptan Sokak'taki 6 katlı binanın 2'nci katında meydana geldi. Eşiyle boşanma aşamasında olan 2 çocuk annesi Öznur Temiz'den haber alamayan yakınları, polise haber verdi. İhbar üzerine, adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Zile basan polisler, kapı açılmayınca çilingir yardımıyla eve girdi. Ekipler, Öznur Temiz'i, yer yatağında çıplak halde, üzerinin bir kısmı battaniyeyle örtülü hareketsiz yatarken buldu. Hayatını kaybettiği belirlenen Temiz'in cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından otopsi için Ordu Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

EVE GİRİP ÇIKAN ŞÜPHELİ ARANIYOR

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Öznur Temiz'in evine bir kişinin girip çıktığı tespit edildi. Temiz'in telefon kayıtlarını ve yakın ilişki kurduğu kişileri araştıran emniyet güçleri, kimliği tespit edilen şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Evdeki incelemelerde ise uyuşturucu olduğu değerlendirilen maddeler bulundu. Temiz'in çocuklarının da anneannesi ile kız kardeşinde kaldığı öğrenildi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Öznur Temiz’in cenazesi otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından alınarak Akkuş ilçesine bağlı Çökek Mahallesi’ne götürüldü. Temiz, burada öğle namazının ardından kırılan cenaze namazı sonrası aile kabristanlığında toprağa verildi.

OLAYLARIN BAĞLANTISI ARAŞTIRILIYOR

Öznur Temiz'in bir yıl önce dini nikah kıydığı N.T.'nin resmi nikahlı eşi C.T.'nin de önceki gün, 1'inci kattaki evinin balkonundan düşüp yaralandığı ortaya çıktı. Çelişkili ifadeler veren C.T.'nin en son sorgusunda, çamaşır asarken dengesini kaybedip düştüğünü söylediği bildirildi. Olaylar arasında bağlantı olduğu şüphesiyle soruşturmayı sürdüren polis, eve girip çıktığı belirlenen şüpheliyi arıyor.

DOKU ÖRNEKLERİNE İNCELEME

Öte yandan Öznur Temiz’den alınan kan ve doku örnekleri ise incelenmek üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Genç kadının kesin ölüm nedeni otopsi raporuyla ortaya çıkacak.

Diğer Haberler

  1. ‘Amacım öldürmek olsa neden tek el ateş edeyim’ diyen cinayet sanığına müebbet hapis
  2. Ağabeyi ve kuzeninin öldüğü kazada yaralanan Hamit, yaşam savaşını yitirdi
  3. HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan: Temennimiz asgari ücret tespit komisyonunun yapısının değişmesidir
  4. Yaya geçidinde bisikletli Miraç’ın ölümüne ilişkin davada yeniden bilirkişi raporu alınacak
  5. Vali Davut Gül: Hakikatten yana tavır alıyoruz
  6. Kantar denetiminden kaçan 16 TIR şoförüne 849 bin 679 lira ceza
  7. Umut Evirgen ve Yaşar Koz adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
  8. Torununu trenin altında kalmaktan kurtaran kadın, yaşam savaşını kaybetti
  9. Hiranur’u öldüren tutuklu sanık: Şakalaşırken silah patladı
  10. Ankara'da 1 kişinin öldüğü yangını çıkardığı öne sürülen sanık: Kendileri yakmıştır

© Copyright 2025

DHA