Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Parkta bıçakladığı kocasını elektrikli bisikletle hastaneye götürdü

Bursa’nın İnegöl ilçesinde Hanım Z. (37) kendisini aldattı iddiasıyla parkta tartıştığı eşi Şafak Z.’yi (42) parkta karnından bıçakladıktan sonra elektrikli bisikletle eve götürdü. Bir süre sonra eşini yine elektrikli bisikletle hastaneye götüren kadın, polis tarafından gözaltına alındı.

ABONE OL
Yavuz YILMAZ/ İNEGÖL(Bursa), (DHA)-

Olay, saat 16.30 sıralarında İnegöl ilçesi Mahmudiye Mahallesi’ndeki bir parkta meydana geldi. İddiaya göre Hanım Z. (37), kendisini aldattığını öne sürdüğü eşi Şafak Z.’yi parkta tartışma sırasında bıçakla bacağından ve karnından yaraladı. Yaraladığı eşini elektrikli bisikletle evine götüren kadın, kanaması devam edince yine elektrikli bisikletle yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki İnegöl Devlet Hastanesi’ne götürdü. Burada tedavi altına alınan Şafak Z.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Eşiyle birlikte hastaneye gelen Hanım Z. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

‘NEDEN SENİ SEVİYORUM TEPKİSİ’

Hanım Z.’nin, eşine, “İstemiyorum seni, bana zarar veriyorsun. 22 senedir yeter, seni sevdikçe g... kalktı. Lanet olsun neden seviyorum ben seni?” diyerek tepki gösterdiği anlar kameraya yansıdı. Hanım Z., daha sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Diğer Haberler

  1. Malatya'da otobüs bakım onarım atölyesinde yangın
  2. Kediye şiddet kamerada
  3. Samsun'da 15 Temmuz anısına yürüyüş ve anma programı
  4. Kayseri'de 15 Temmuz etkinliklerinde dev Türk bayrağı açıldı
  5. Pamukkale ve Hierapolis, 15 Temmuz'un 10'uncu yılında kırmızı-beyaz renklerle aydınlatıldı
  6. Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde 15 Temmuz anma programı
  7. İzmir’de ‘15 Temmuz’ anma etkinliği
  8. Bisikletiyle yolun karşısına geçerken taksinin çarptığı kadın yaralandı
  9. Göç İdaresi Başkanlığında ‘İrade Bizim Zafer Bizim’ programı düzenlendi
  10. Adana’da ‘Demokrasi Nöbeti’ tutuldu, şehitler dualarla anıldı

© Copyright 2026

DHA