Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Pastaneye pimi çekilmemiş bomba atan şüpheli, borç nedeniyle azmettirilmiş

Adana'da pastaneye el bombası atan Ö.G.'yi (16) azmettirdiği tespit edilen Kadir Kurt (18), Sezer Sayğı (42) ve Abdullah Ünal (54), yakalandı. 4 şüpheli tutuklanırken, iş yeri sahibi Z.Ö.'nün kuzeninin borcu olduğu, bu nedenle saldırıyı Sezer Sayğı'nın yaptırdığı ve borçların ödenmesi için gözdağı verilmek istendiği öne sürüldü.

ABONE OL
Yusuf YILDIZ-Eser PAZARBAŞI/ADANA, (DHA)-

Olay, 5 Ekim'de saat 23.00 sıralarında Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi Mavi Bulvar'da meydana geldi. Müşterilerin bulunduğu sırada Z.Ö.'ye ait pastaneye bir kişi tarafından el bombası atıldı. Kısa süreli paniğe neden olan olayda, el bombasının piminin çekilmediği belirlendi. İhbarla bölgeye sevk edilen polis ekipleri, eşkalini belirledikleri şüpheli Ö.G.'yi kaçarken yakaladı. Ö.G.'nin iş yerine el bombası attığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

3 AZMETTİRİCİ YAKALANDI

Olayla ilgili çalışmalarını sürdüren İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği ekipleri, 470 saatlik güvenlik kamerası görüntüsünü inceleyerek olayı Kadir Kurt, Sezer Sayğı ve Abdullah Ünal’ın azmettirdiğini tespit etti. İş yeri sahibi Z.Ö.'nün kuzeninin borcu olduğu, bu nedenle saldırıyı Sezer Sayğı'nın yaptırdığı ve borçların ödenmesi için gözdağı verilmek istendiği öne sürüldü. Belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda 3 şüpheli daha gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.



Diğer Haberler

  1. İzmir’de belediye işçileri ‘çıplak ücrete' karşı 'çıplak ayak yürüyüşü' yapacak
  2. TIR’a arkadan çarpan kamyonda sıkışan sürücüyü itfaiyeciler kurtardı
  3. 5’inci katta çalışırken iskeleden düşen işçi ağır yaralandı
  4. DMM: 'Kuru fasulye krizi' iddiası dezenformasyondur
  5. Kamyonun altında kalan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı
  6. Ela Rümeysa Cebeci ve Meltem Acet sağlık kontrolüne getirildi
  7. YSK: 5 beldede seçim yapılacak
  8. Bitlis’te Emniyet ve Jandarmaya 86 yeni araç teslim edildi
  9. Okulda kokudan etkilenen 17 öğrenci hastaneye kaldırıldı
  10. Telefon hattı ve banka hesabını erkek arkadaşı kullandı; hakkında dolandırıcılıktan dava açıldı

© Copyright 2025

DHA