Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Pendik'te giysi kumbarasında mahsur kalan çocuğu itfaiye kurtardı 

Pendik'te giysi toplama kutusuna kıyafet almak için giren çocuk, kutunun içinde mahsur kaldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, çocuğu kutudan kurtararak ailesine teslim etti.

ABONE OL
Murat SOLAK / İSTANBUL, (DHA) -

Olay, saat 11.00 sıralarında Doğu Mahallesi, Bilezik Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre; 8 yaşındaki Zeynep Sepetçi, kıyafet almak için giysi toplama kutusuna girdi. Kutudan çıkamayan çocuk, içerde mahsur kaldı. Sesleri duyan çocuğun annesi Özlem Sepetçi, kızının kutuda mahsur kaldığını fark etti. Anne Özlem Sepetçi'nin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, çocuğu bulunduğu yerden çıkarmak için çalışma başlattı. Ekipler, kutunun kapağını kırarak mahsur kalan çocuğu bulunduğu yerden çıkardı. Sağlık durumu iyi olan çocuk daha sonra ailesine teslim edildi.

Mahalle sakini Hasan Karabaş, "Sepete girmiş. Demek ki içerden çıkaramadılar. İtfaiye geldi çocuğu çıkardı. Kıyafet almak için bu kumbaralara giriyorlar. Daha sonra da çıkamıyorlar" dedi.




Diğer Haberler

  1. Çam kese böceğine karşı doğaya 'terminatör böcek' salındı
  2. Ehliyetine el konulan sürücü, 3'üncü kez alkollü araç kullanırken yakalandı
  3. Kütahya'da 4.8 büyüklüğünde deprem
  4. Bakan Uraloğlu: Libya uçağına herhangi bir temasın olmadığını net söyleyebilirim
  5. Emekli polis bahçede çalışırken devrilen traktörünün altında kalıp öldü
  6. Evde boğazı kesilerek öldürülen kadının cinayet şüphelisi çaldığı altınlarla yakalandı
  7. MSB'den Uluslararası Anadolu Ankası-2026 Tatbikatı paylaşımı
  8. Bakan Yumaklı: Koyunbaba Barajı Sulaması'nda çalışmalar aralıksız sürüyor
  9. Öğretmen eşi ile bacanağını öldüren sanığa 2 kez müebbet hapis cezası
  10. Van ve Hakkari'de 446 kilo uyuşturucu ele geçirildi: 8 gözaltı

© Copyright 2026

DHA