Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Pendik'te pazarcılar birbirine girdi: Yaralılar var

Pendik semt pazarı esnafı arasında henüz bilinmeyen bir nedenle bıçaklı kavga çıktı. Polis ekipleri tarafından sonlandırılan kavgada 1'i ağır 4 kişi yaralandı.

ABONE OL
Çağrı Çalışkan-Kubilay Özev / İSTANBUL(DHA)

Olay sabah saat 07.40'ta Doğu Mahallesi'nde bulunan semt pazarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre pazar esnafı arasında henüz bilinmeyen sebepten tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken polis tarafları sakinleştirmekte güçlük çekti.

Pazar yerinin güvenlik görevlisi Murat Yıldırım, "Ses gelince kapıya çıktım. Yerler hep kandı. Kavgaya karışan pazar esnafı, akrabalar. Biri yerde yatıyordu, 4 yerinden bıçaklanmıştı. Durumu biraz ağırdı. 3-4 kişi daha yaralıydı. Ufak tefek bıçaklanmadan kaynaklanan. Polis ve ambulansı çağırdım. Arkadaşlar ivedi bir şekilde gelerek olaya müdahale ettiler. Kavganın nedenini bilmiyoruz. Kendi aralarında çıkan bir sorun. Hepsi pazarcıydı" diye konuştu.

Diğer Haberler

  1. Çıldır Gölü'ne traktör düştü
  2. Görele Belediye Başkanı Dede, yeniden ifadeye çağrıldı
  3. Beyoğlu'nda 2 aylık bebek öldü; anne ve bakıcının savcılık ifadeleri ortaya çıktı
  4. Bebek’te trafiği kapatıp aracında dans eden kadın gözaltına alındı; kaçarken yakalandı
  5. Kazada ölen motosiklet sürücüsünün cenazesinde, gelenek gereği davul-zurna çalındı
  6. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın, 'Kadınlar için Enerji Okulu İşbirliği Protokolü' yenilendi
  7. DHKP-C propagandasına hapis cezası
  8. Bina görevlisini bıçaklayarak öldürmüştü; 3 ay önce 'Ölümün benim elimden olacak' demiş
  9. Sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen çifti, ölüm ayırdı
  10. Ankara'da adli emanetten hırsızlık; 1 tutuklama

© Copyright 2026

DHA