Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Pendik'te pazarcılar birbirine girdi: Yaralılar var

Pendik semt pazarı esnafı arasında henüz bilinmeyen bir nedenle bıçaklı kavga çıktı. Polis ekipleri tarafından sonlandırılan kavgada 1'i ağır 4 kişi yaralandı.

ABONE OL
Çağrı Çalışkan-Kubilay Özev / İSTANBUL(DHA)

Olay sabah saat 07.40'ta Doğu Mahallesi'nde bulunan semt pazarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre pazar esnafı arasında henüz bilinmeyen sebepten tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken polis tarafları sakinleştirmekte güçlük çekti.

Pazar yerinin güvenlik görevlisi Murat Yıldırım, "Ses gelince kapıya çıktım. Yerler hep kandı. Kavgaya karışan pazar esnafı, akrabalar. Biri yerde yatıyordu, 4 yerinden bıçaklanmıştı. Durumu biraz ağırdı. 3-4 kişi daha yaralıydı. Ufak tefek bıçaklanmadan kaynaklanan. Polis ve ambulansı çağırdım. Arkadaşlar ivedi bir şekilde gelerek olaya müdahale ettiler. Kavganın nedenini bilmiyoruz. Kendi aralarında çıkan bir sorun. Hepsi pazarcıydı" diye konuştu.

Diğer Haberler

  1. Şanlıurfa'da zincirleme kaza: 1 ölü, 5 yaralı
  2. Bahçelievler'de hurdalıktan yükselen alevler yan binaya sıçradı
  3. Manisa’da otomobil ile TIR çarpıştı: 3 yaralı
  4. Emine Erdoğan’dan Uluslararası Sıfır Atık Günü paylaşımı
  5. Kütahya'da tek katlı ev çıkan yangında kullanılamaz hale geldi
  6. İçişleri Bakanlığından 18 il için kar ve sağanak uyarısı
  7. Tarsus’ta ormana çok sayıda tavuk ölüsü atıldı
  8. Adana’da metro vagonu seyir halindeyken raydan çıktı; kazada yaralanan olmadı
  9. KKTC Başbakan Yardımcısı Ataoğlu: Usanmadan Kuzey Kıbrıs'ı anlatmaya çalışacağız
  10. Tokat'tan İzmir'e uçuşlar başladı

© Copyright 2026

DHA