Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Polis sürücülere trafik kuralları hakkında broşür dağıttı

15 Temmuz Şehitler Köprüsü katılımında trafik polisleri, sürücülere trafik kuralları hakkında broşür dağıtırken, kurallara uymaları yönünde uyarılarda bulundu. Polisler, araçlarda gördükleri çocuklara da kırmızı düdük hediye etti.

ABONE OL
Murat KORKMAZ/ İSTANBUL, (DHA)-

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü katılım yolu Edirne istikametinde kontrol noktası oluşturdu. Ekipler, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 177. yıl dönümü dolayısıyla sürücülere trafik kuralları hakkında tanıtıcı el broşür dağıttı. Araçlarda gördükleri çocuklara da kırmızı düdük hediye eden ekipler, sürücülere kurallara uymaları yönünde uyarılarda bulundu.



Kontrol noktasında durdurulan Mehmet Arslan, "Emniyet kemeri hayat kurtarıyor. Ben, eşim ve çocuklarım kemer takma ve bebek koltuğu gibi kurallara uyuyoruz. İstanbul kalabalık bir şehir, dur kalk çok oluyor. Polislerimize teşekkür ediyoruz. Allah onlara kolaylık versin. Kurallara uyalım diyorum" dedi.

Diğer Haberler

  1. AYM Başkanvekilliğine İrfan Fidan'ın seçilmesine ilişkin karar Resmi Gazete'de
  2. İl Sağlık Müdürü Güner: İstanbul'da 2 saniyede bir ameliyat yapılıyor
  3. İzmir’de narkotik operasyonu: 10 şüpheli tutuklandı
  4. Bursa'da motosiklet devrildi: Aynı aileden 4 yaralı
  5. Manavgat Belediyesi'nde 'yolsuzluk' ve 'rüşvet' davasında sanıklar 3’üncü kez hakim karşısına çıktı
  6. Başakşehir'de İSKİ su tankerinin çarptığı kadın hayatını kaybetti
  7. Genelkurmay Başkanı Bayraktaroğlu, Polonyalı mevkidaşı Kukula ile telefonda görüştü
  8. Tarihi eser niteliği taşıdığı değerlendirilen Tevrat ele geçirildi
  9. Avcılar’da bariyere çarpan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı
  10. Eşinin dayısını bıçaklayarak öldüren sanık: Kendimi savundum

© Copyright 2026

DHA