Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

'Polisim' diyen telefon dolandırıcısı suçüstü yakalanıp tutuklandı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, telefonla aradığı kişilere kendisini polis olarak tanıtıp, terör örgütleriyle bağlantısı olduğunu söyleyerek dolandıran E.A., polis ekiplerince suçüstü yakalandı. E.A., mahkemece tutuklandı.

ABONE OL
Hüsnü EVREN/AYVALIK (Balıkesir), (DHA)

Ayvalık'a bağlı Cunda Adası'nda, birçok kişi, kendisini telefonla arayıp polis olarak tanıtan kişi tarafından dolandırıldıkları şikayetiyle polise ihbarda bulundu. Ayvalık Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme Bürosu ekipleri, ihbarlar üzerine harekete geçerek çalışma başlattı. Bu sırada T.F. (62) kendisini telefonla arayıp, terör örgütleriyle bağlantısı olduğunu söyleyen E.A.'dan şüphelendi ve durumu polise bildirdi.

Şüpheli, T.F.'den, 41 bin 500 Euro'yu TL'ye çevirmesini ve ardından kendisine iletmesini istedi. Bunun üzerine buluşma noktasına T.F. ile giden polis ekipleri, E.A.'yı suçüstü yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan E.A., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Diğer Haberler

  1. Silivri'de ambulansa yol vermeyen sürücü kamerada
  2. Soluk borusuna mama kaçan 2,5 yaşındaki bebek, hastanede öldü
  3. Gurbetçi cinayeti davasında sanığın kızı bıçak çizimini reddetti
  4. Muğla’da iki kamyonet çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı
  5. İzmir’de 20 metre derinliğindeki kuyuya düştü, yaralı kurtarıldı
  6. Yol kenarında tabancayla vurulmuş halde bulundu
  7. 1 kişinin öldüğü kazada belediye otobüsüyle çarpışan hafif ticari araç sürücüsü tutuklandı
  8. Yasa dışı bahis operasyonunda adliyeye sevk edilen 11 şüpheli serbest bırakıldı
  9. Trafik tartışmasında darbedilen kişi hastanede öldü; 2 gözaltı
  10. NATO üyesi 32 ülkenin lideri Ankara’da buluşacak

© Copyright 2026

DHA