Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

'Polisiz' yalanıyla 5 milyon liralık dolandırıcılık yapan şüpheliler yakalandı

Antalya’da telefonla aradıkları mağdur İ.N.’ye kendilerini polis olarak tanıtıp hesabında bulunan 5 milyon lirayı havale etmesini sağlayan 2 şüpheli İstanbul’da yakalandı. Şüphelilerden biri tutuklanırken, diğer şüpheli işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

ABONE OL
Ali AKSOYER/İSTANBUL,(DHA)

Antalya’da iki şüpheli 21 Ocak 2026'da mağdur İ.N.’yi telefonla aradı. Kendilerini polis olarak tanıtan şüpheliler "Hesabımınız terör örgütü tarafından ele geçirilmiş. Bankadaki paranızı bize gönderin, operasyon bitiminde paranızı geri vereceğiz" diyerek İ.N.'yi kandırdı. Mağdur İ.N., şüphelilerle telefonda konuştuktan sonra bankada bulunan 5 milyon lirayı, kendisine verilen hesaba havale etti; ancak bir süre sonra dolandırıldığını anladı ve polise başvurarak yardım istedi.

1 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Polis tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmada olaya karışan ilk şüpheli V.K.(49) gözaltına alındı. Poliste daha önceden 3 suç kaydı bulunan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından yürütülen soruşturmada polis olaya karışan M.B.'yi (22) de kısa sürede yakaladı. Poliste 2 suç kaydı bulunan şüpheli M.B. ise Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Diğer Haberler

  1. Kontrolden çıkan otomobil, sulama kanalına uçtu
  2. Ankara'da 'omuz atma' kavgası; 4 yaralı
  3. Bursa'da müteahhit ile inşaat işçileri arasında kavga: 8 yaralı
  4. DMM: Bakan Şimşek’in istifasını sunduğuna ilişkin iddialar gerçeği yansıtmamaktadır
  5. Beton mikseri karşı yola geçip iki minibüsle çarpıştı; 1 ölü, 8 yaralı
  6. Avcılar’da 3 aracın karıştığı zincirleme kaza kamerada
  7. Bodrum Bölge Liman Başkanı rüşvet suçundan tutuklandı
  8. 876’şar yılla yargılanırken 8 yıl ceza alan Ezgi Apartmanı sanıklarıyla ilgili gerekçeli karar açıklandı
  9. Kartal'da otluk alanda erkek cesedi bulundu
  10. İncir işletmesinde 25 ton etiketsiz ürün ele geçirildi

© Copyright 2026

DHA