Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Polislere yönelik alaycı ifade kullanarak görüntü çeken şüphelilerden 1 kişi tutuklandı

İsrail Konsolosluğu önünde çıkan çatışmada polislerin müdahale görüntülerini çekerken alaycı ifade kullanan ve sanal medyada görüntüleri paylaştıkları gerekçesiyle 'Devletin Emniyet Teşkilatını Alenen Aşağılama' ve 'Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama' suçlarından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1'i çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, 7 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

 

Beşiktaş'ta İsrail Konsolosluğu'nun da bulunduğu plaza önündeki polis noktasına düzenlenen silahlı saldırı ve ardından çıkan çatışma sırasında çevredeki bir plazadan polislere yönelik alaycı sözler kullanarak görüntü çeken ve sanal medyada yayınlayanlar hakkında başlatılan soruşturmada 7'si kadın 8 kişi dün gözaltına alındı.

1 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 1'i çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, 7 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Diğer Haberler

  1. Antakya’da eğitime sağanak engeli
  2. Aydın’da kaçak kazı sırasında göçük: 1 ölü
  3. Zeytinburnu'nda kızını silahla öldürüp, eski eşini ağır yaralayan şüpheli kaçtı
  4. Otomobil ile kamyon çarpıştı: 1 ölü, 5 yaralı
  5. Özel İtalyan Lisesi öğretmenleri İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün önünde eylem düzenledi
  6. Epilepsi nöbeti geçiren üniversiteli İlknur hayatını kaybetti
  7. 6 yıl önce tahliye edilen villalardan biri yan yattı
  8. Aydın'da yolcu otobüsü ile minibüs çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı
  9. 8 milyonluk siber dolandırıcılık: 3 tutuklama
  10. İsrail Konsolosluğu önündeki saldırıyla ilgili Kocaeli’de 32 şüpheli gözaltına alındı

© Copyright 2026

DHA