Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Polisten engelli öğrencilere anlamlı sürpriz

Bursa’nın Gemlik ilçesinde, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında polis ekipleri, Bursa Zihinsel Engellileri Koruma Derneği’nde eğitim gören öğrencilere sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

ABONE OL
Kazım BULUT/GEMLİK (Bursa), (DHA)-

Gemlik’te 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte, Bursa Zihinsel Engellileri Koruma Derneği’nde eğitim gören özel öğrenciler için sürpriz kutlama yapıldı. Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, okuma-yazmayı öğrenen öğrencileri ziyaret edip, başarılarını kutladı. Polis ekipleri okula siren sesleriyle giriş yaparken, öğrenciler büyük bir coşkuyla karşılık verdi. Ardından öğrenciler, polis araçlarına bindirilerek, kısa bir tur attırıldı. O anlar kameralara yansıdı.

Dernek yöneticileri ve öğretmenler, emniyet ekiplerine duyarlılıkları için teşekkür edip, böyle etkinliklerin özel gereksinimli bireylerin sosyal hayata katılımı açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

Diğer Haberler

  1. Nevşehir'de 3 aracın karıştığı kazada baba-oğul öldü; 7 yaralı
  2. Boşanma aşamasındaki 2 çocuk annesi eşini öldüren koca tutuklandı
  3. Büyükçekmece D-100 Karayolu'nda midibüs devrildi; 1 ölü 9 yaralı
  4. İstanbul Valiliği 'Zimem defteri' geleneğini sürdürüyor
  5. Arnavutköy'de 4 aracın karıştığı zincirleme kaza: 6 yaralı
  6. Bursa'da helikopter destekli bayram trafiği denetimi
  7. Eminönü'nde bayram alışverişi yoğunluğu
  8. Kocaeli'de, arife gününe özel pişirilen bayram çöreği ikram edildi
  9. Kucağında bebeği ile darbedilen babanın oğlu, sokakta başına atılan taşla yaralandı
  10. Bitlis’te nevruz programında protokol üyeleri demir dövdü, ateşten atladı

© Copyright 2026

DHA