Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Pompalı tüfekle köfteciyi vuran şüpheli, eski ortağı çıktı

Kocaeli'de alacak tartışmasında köfteci dükkanı işletmecisi Hakan Sayanoğlu'nu (55) pompalı tüfekle bacağından vurup kaçan ve eski ortağı olduğu belirlenen B.G., yakalandı. Sayanoğlu'nun olayda, pompalı tüfeği şemsiyeyle engellemeye çalıştığı öğrenildi.

ABONE OL
Selda Hatun TAN/ İZMİT, (Kocaeli), (DHA)

Olay, dün akşam saatlerinde, İzmit ilçesi Ömerağa Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı'ndaki köfteci dükkanında meydana geldi. Dükkanın işletmecisi Hakan Sayanoğlu, eski ortağı B.G. ile alacak nedeniyle tartıştı. B.G., Sayanoğlu'nu pompalı tüfekle bacağından vurup kaçtı.

Silah sesini duyanlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlilerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralı, ambulansla hastaneye kaldırılıp tedaviye alındı. Sayanoğlu'nun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis, kaçan şüpheli B.G.'yi yakalayıp gözaltına aldı. B.G.'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Bu arada, B.G.'nin olaydan kısa süre önce Hakan Sayanoğlu'nu telefonla arayıp tehdit ettiği ve Sayanoğlu'nun da olay sırasında şemsiyeyle pompalı tüfeğe engel olmaya çalıştığı öğrenildi.



TUTUKLANDI

Kocaeli'de eski ortağı olan köfteci Hakan Sayanoğlu'nu bacağından pompalı tüfekle vuran Berkcan Güngör, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

EŞİNİ KORUMAK İÇİN TÜFEĞİN ÖNÜNE GEÇMİŞ

Hastanede tedavisi süren ve sağlık durumu iyi olduğu öğrenilen Hakan Sayanoğlu'nun polise verdiği ifade de ortaya çıktı. Sayanoğlu'nun, "Olay günü Berkcan Güngör beni arayıp tehdit etti. Ben de bunun üzerine dükkanı kapatıp çıkmaya hazırlanıyordum. O sırada Berkcan geldi. Silahla ateş açtı. Elimde büyük dondurma dolabı şemsiyesiyle kendimi korumaya çalıştım. Silahı eşime doğrultunca eşimi korumak için önüne geçtim. Aramızda ortaklıktan kaynaklı alacak- verecek meselesi kalmamıştı. Tüm ödemeleri noter huzurunda sözleşme ile yapmıştık" dediği öğrenildi. 

DAHA ÖNCE DE BIÇAKLAMIŞ

Bu arada, Hakan Sayanoğlu’nun ortaklıklarının sonlandırılmasının ardından kendisi ve oğlunun Berkcan Güngör tarafından bıçaklandığı öğrenildi. Güngör'ün bu olaydan da mahkemece ceza aldığı belirtildi.

Diğer Haberler

  1. Ankara’da eve çağırdıkları 1 kişiyi gasbeden sevgililer tutuklandı
  2. Karısını baltayla öldürüp, banyoya gömdü; kadının yakınlarının kayıp ihbarıyla cinayet ortaya çıktı
  3. Adıyaman'da silahlı kavga: 2’si ağır 5 yaralı
  4. Edirne merkezli 5 ilde gerçekleşen FETÖ operasyonunda 6 tutuklama
  5. Kayseri’de ‘dur’ ihtarına uymayıp, polise çarpan otomobilin sürücüsü ve 3 arkadaşı yakalandı
  6. Lastiği patlayan itfaiye aracı, iki köprü arasına sıkıştı; 3 yaralı
  7. Bağcılar'da emlakçı, 10 bin liralık komisyon için husumetlisinin oğlunu silahla vurdu
  8. ESK Genel Müdürü Taylan: Hakkımda ortaya atılan iddia açıkça bir manipülasyondur
  9. Eskişehir’de bir polis memuru görevden uzaklaştırıldı
  10. Gizli bölümlere saklanmış uyuşturucuları, narkotik köpeği buldu

© Copyright 2025

DHA