Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Pülümür Nehri’nde akıntıyla sürüklenen 2 arkadaştan 1'i boğuldu

Tunceli'de Pülümür Nehri’ne giren ve akıntıya kapılan 2 arkadaştan, Özkan İliç (37) sudan çıkarılarak hastaneye sevk edildi. İliç tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Arkadaşı ise çevredekiler tarafından kurtarıldı.

ABONE OL
Serhat Ozan YILDIRIM/TUNCELİ, (DHA)

Olay, akşam saatlerinde Tunceli-Erzincan kara yolu üzerindeki Pülümür Nehri’nin Kara Haydar Tesisleri mevkisinde meydana geldi. Serinlemek için nehre giren Özkan İliç ve arkadaşı akıntıya kapıldı. Arkadaşı çevredekilerin yardımıyla sudan çıkartılarak kurtarılırken; Özkan İliç ise suda gözden kayboldu.

İhbar üzerine olay yerine Tunceli AFAD’ın sualtı ve suüstü ekipleri, Tunceli Belediyesi itfaiye dalgıçları ile Jandarma Ara Kurtarma (JAK), Sualtı Arama Kurtarma (SAK), Munzur Arama Kurtarma Derneği (MUDAK) ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı çalışmada, Özkan İliç, sudan çıkarıldı. Sağlık ekiplerine teslim edilen İliç, kaldırıldığı hastanede doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Diğer Haberler

  1. 3 gündür aranan kadının denizde cansız bedeni bulundu
  2. Manisa’da refüjü aşan otomobil, zincirleme kaza yaptı: 2 ölü, 4 yaralı
  3. Çarşaf giydirilmiş domuz görseli paylaşan diyetisyene gözaltı
  4. Beyoğlu'nda 6 aylık bebek öldü; anne ve bakıcı tutuklandı
  5. Van'da 3,5 milyon TL'lik gümrük kaçağı gıda maddesi ele geçirildi
  6. Nehir taşınca bağ evinde mahsur kalan baba ve 4 çocuğunu itfaiye kurtardı
  7. Bursa'da denizde erkek cesedi bulundu
  8. Dere yatağına düştü, duran kalbi yeniden çalıştırıldı
  9. Miras kavgasında kardeşini öldüren şüpheli tutuklandı
  10. Kuzey Ege Denizi için 'fırtına' uyarısı

© Copyright 2026

DHA