Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Pülümür Nehri’nde akıntıyla sürüklenen 2 arkadaştan 1'i boğuldu

Tunceli'de Pülümür Nehri’ne giren ve akıntıya kapılan 2 arkadaştan, Özkan İliç (37) sudan çıkarılarak hastaneye sevk edildi. İliç tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Arkadaşı ise çevredekiler tarafından kurtarıldı.

ABONE OL
Serhat Ozan YILDIRIM/TUNCELİ, (DHA)

Olay, akşam saatlerinde Tunceli-Erzincan kara yolu üzerindeki Pülümür Nehri’nin Kara Haydar Tesisleri mevkisinde meydana geldi. Serinlemek için nehre giren Özkan İliç ve arkadaşı akıntıya kapıldı. Arkadaşı çevredekilerin yardımıyla sudan çıkartılarak kurtarılırken; Özkan İliç ise suda gözden kayboldu.

İhbar üzerine olay yerine Tunceli AFAD’ın sualtı ve suüstü ekipleri, Tunceli Belediyesi itfaiye dalgıçları ile Jandarma Ara Kurtarma (JAK), Sualtı Arama Kurtarma (SAK), Munzur Arama Kurtarma Derneği (MUDAK) ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı çalışmada, Özkan İliç, sudan çıkarıldı. Sağlık ekiplerine teslim edilen İliç, kaldırıldığı hastanede doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Diğer Haberler

  1. Otizmli öğrencisini merdiven ittiği ileri sürülen okul müdürünün tahliye talebine ret
  2. Adalar Adliyesi'nin 12 silahın kaybolmasına ilişkin soruşturmada katibin ifadesi ortaya çıktı
  3. Kuyumcu dükkanından hırsızlık girişimine 2 tutuklama
  4. Kamyonetle otomobil çarpıştı: 2 ölü, 1'i ağır 2 yaralı
  5. Otomobil fındık bahçesine uçtu; anne ve kızı yaralandı
  6. Ayı, arı kovanlarını parçaladı
  7. Talep kabul edildi, Rojin'in telefonu incelenmek üzere İspanya'ya gidiyor
  8. Bedensel engelli, evinde çıkan yangında öldü
  9. İzmir’de belediye işçileri ‘çıplak ücrete' karşı 'çıplak ayak yürüyüşü' yapacak
  10. TIR’a arkadan çarpan kamyonda sıkışan sürücüyü itfaiyeciler kurtardı

© Copyright 2025

DHA