Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Restoranda ‘köpek temas etti’ kavgası: 1 ölü, 1 yaralı

Antalya'da restoranda yemek yiyen 3 kişi, yanlarına gelip içlerinden birine temas eden köpeğin sahibi Metehan Gözükara (28) ve arkadaşı Mehmet Yüksel (34) ile tartıştı. Çıkan kavgada, 3 kişiden birinin tabancayla ateş açtığı Yüksel hayatını kaybetti, Gözükara ağır yaralandı.

ABONE OL
Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)-

Olay, iki gün önce akşam saatlerinde Alanya ilçesi Mahmutlar Mahallesi Barbaros Caddesi'ndeki bir restoranda meydana geldi. Emlak ve kiralık araç işiyle uğraşan Mehmet Yüksel ile restoranda yemek yiyen Metehan Gözükara'nın köpeği, yan masadaki 3 kişilik grubun yanına gitti. Köpek, gruptakilerden birine temas etti. İiddiaaya göre, bu kişi, abdestinin bozulduğunu söyleyince gruptakiler ile Metehan Gözükara arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine gruptaki bir kişi tabancasını çekip Mehmet Yüksel ve Metehan Gözükara'yı vurdu. Çağırılan ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan göğsünden vurulan Yüksel yaşamını yitirdi, Gözükara’nın da sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi.

'ÖLDÜRDÜKTEN SONRA DA TEKMELEMİŞ'

Oğlunun cenazesini Antalya Adli Tıp Kurumu'nun morgundan alan Tacettin Yüksel, "Oğlum onlarca insanın gözü önünde köpek yüzünden öldürülmüş. Öldürdükten sonra da tekmelemiş. Arkadaşı ise yaralı. Ben onun saçının teline zarar gelsin istemezdim" diyerek gözyaşı döktü. Yüksel'in cenazesi, toprağa verilmek üzere Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine götürüldü.

Polis, olayın ardından kaçan 3 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Diğer Haberler

  1. 'Rüşvet' davasında reddihakim talebi ikinci kez reddedildi
  2. Düzgün Baba Ziyaretgahı tahrip edildi, 1'i muhtar 4 şüpheli hakkında soruşturma
  3. Kuvözdeki bebeğe şiddet uygulayan hemşire: Hastalığı ile benim herhangi bir ilgim yok
  4. CHP İstanbul İl Kongresi'nin iptali davasında duruşma 10 Temmuz’a ertelendi
  5. Tarım işçilerini taşıyan minibüsün karıştığı kazada 9 kişi taburcu oldu
  6. Bakan Uraloğlu: Bayram trafiğini anlık olarak takip edeceğiz
  7. DHA haberini yapmıştı; dünyanın ilk hastanesi olarak değerlendirilen yapı bölgesi, sit alanı ilan edildi
  8. Trabzon merkezli 5 ilde siber dolandırıcılık operasyonu şüphelileri adliyede
  9. 2 çocuğunun annesini 146 makas darbesiyle öldüren sanıktan psikolojik tedavi isteği
  10. Yıldırım Derin Deniz Sondaj Gemisi, ilk görevi için Filyos Limanı'ndan ayrıldı

© Copyright 2026

DHA