Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Rus milyarder Abramovich'in özel jeti İstanbul'dan ayrıldı 

Rus milyarder Roman Abramovich'in akşam saatlerinde İstanbul'a gelen LX-RAY kuyruk tescilli Gulfstream G650ER tipi özel jeti, 01.48'de Moskova'ya gitmek üzere İstanbul Havalimanı'ndan havalandı. Yaklaşık 7 buçuk saat İstanbul'da kalan özel jetin yolcuları arasında Abramovich'in olup olmadığı ise bilinmiyor.

ABONE OL
Enver ALAS/İSTANBUL, (DHA)

Tel Aviv Ben Gurion Havalimanı'ndan kalkan milyarder Roman Abramovich'in özel jeti, yaklaşık 2 saatlik uçuşun ardından 18.11'de İstanbul Havalimanı'na teker koymuştu. Apronda park eden Abramovich'in jeti, 7 saat 37 dakika sonra bu kez İstanbul'dan Moskova'ya gitmek üzere yeniden havalandı. Abramovich’in uçakta bulunup bulunmadığı ise öğrenilemedi.

MOSKOVA-TEL AVİV-İSTANBUL HATTINDA  

Öte yandan dün Rusya'nın başkenti Moskova'dan havalanan Abramovich'in jeti, akşam saatlerinde Tel Aviv'e inmişti. Abramovich'in en son bugün Tel Aviv Ben Gurion Havalimanı'nda görüldüğü iddia edilmişti. Hava trafiği ile ilgili anlık bilgiler veren "Flight radar" uygulamasına göre Abramovich'in özel jeti, 12 Mart günü de İstanbul'dan Moskova'ya gitmişti.

Diğer Haberler

  1. DMM'den, Şanlıurfa merkezli depreme ilişkin dezenformasyon açıklaması
  2. Sermaye piyasası soruşturması: Serdar Turhan'ın ifadesi ortaya çıktı
  3. Zeki Müren, kabri başında anıldı
  4. Ankara'da otomobilde ölü bulunan 2 kişi, karbonmonoksit gazından zehirlenmiş
  5. Savcıdan, Gülhan'ın cinayet sanığı için ağırlaştırılmış müebbet talebi
  6. Cinayet davasında karar duruşması sonrası taraflar arasında kavga
  7. Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı’dan Demirören Haber Ajansı'na ziyaret
  8. AYM, Yeni Parti'nin ismine ilişkin talebi 29 Eylül'de görüşecek
  9. Altın Koza'da 'mikroplastik' teması
  10. Meteoroloji’den yeni hafta için yağış uyarısı

© Copyright 2026

DHA