Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Rüzgarda devrilen demir kapının altında kalan 2 işçi yaralandı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, fabrika binasının duvarına dayalı halde duran demir kapı, rüzgarın etkisiyle 2 işçinin üzerine devrildi. Kapının altında kalan B.M.B. (35) ve F.K. (27), diğer işçilerin yardımıyla sıkıştıkları yerden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

ABONE OL
Nabi YAZICI/ KÖRFEZ (Kocaeli), (DHA)

Olay, saat 17.00 sıralarında ilçeye bağlı Barbaros Mahallesi'nde bir fabrikada meydana geldi. Fabrika binasının duvarına dayalı şekilde duran demir kapı, rüzgarın etkisiyle devrildi.

Bu sırada, o noktada çalışma yapan B.M.B. ve F.K. isimli 2 işçi, kapının altında kaldı. İşçiler, mesai arkadaşlarının yardımıyla kapının altından çıkarıldı. Durum, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. Yaralı 2 işçi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan işçilerin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.


Diğer Haberler

  1. Kızının erkek arkadaşını pompalı tüfekle yaraladı
  2. Bursa'da otomobil ağaca çarptı: 2 ölü, 2 yaralı
  3. Kafede silahlı kavga: 2 müşteri yaralandı
  4. Silivri'de otomobil bariyere saplandı: 1 ölü, 2 yaralı
  5. Beşiktaş’ta minibüse çarpan otomobil takla atarak caddeye uçtu; 2 yaralı
  6. Osmaniye’de 3'üncü kattan asansör boşluğuna düşüp, hayatını kaybetti
  7. Kayseri’de otomobil çalıştırıldığı sırada alev aldı
  8. 'Roman Vatandaşlara Yönelik Strateji Belgesi 2'nci Aşama Eylem Planı' Resmi Gazete'de
  9. Ataşehir’de hafif ticari araçla çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti
  10. FETÖ hükümlüsü eski emniyet müdürü ile eski polis memuru yakalandı

© Copyright 2026

DHA