Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Rüzgarın etkisiyle kopan elektrik telleri yangına neden oldu

Balıkesir’in Erdek ilçesinde şiddetli rüzgarın etkisiyle kopan elektrik tellerinden çıkan kıvılcımlar yangına neden oldu. Çevredeki zeytin bahçeleri ile metruk bir binada zarara yol açan yangın, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

ABONE OL
Basri Tuncay ERTAN/ ERDEK(Balıkesir), (DHA)-

Yangın, saat 17.00 sıralarında Erdek ilçesi Gedeve mevkisinde çıktı. Rüzgarın etkisiyle kopan elektrik tellerinden çıkan kıvılcımlar yangına neden oldu.

İhbar üzerine bölgeye itfaiye, orman işletme, polis ve belediye ekipleri sevk edildi. Balıkesir Orman İşletme Şefliğine ait arazözler, Erdek Belediyesi ve BASKİ’ye bağlı su tankerleri ile çiftçilere ait traktörler söndürme çalışmalarına destek verdi.

Yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından yangın kontrol altına alındı. Yangında can kaybı yaşanmazken, çok sayıda zeytin ağacı ile metruk bir binada hasar meydana geldi. Ekiplerin bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.

Diğer Haberler

  1. İstanbul'da otobüs firmalarına 'bilet fiyatı' denetimi
  2. Çocuk istismarı görüntülerini satın aldığı belirlenen 6 şüpheliye gözaltı
  3. Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Çay: Hafızayı koruyan ve hakikati yazan gazeteciler yetiştirmeyi hedefliyoruz
  4. Oltu’da piyano resitali büyük ilgi gördü
  5. Özkan Yalım, Tekirdağ'daki cezaevine nakledildi
  6. TBMM Okul Saldırılarını Araştırma Komisyonu, Kahramanmaraş’ta
  7. Zeytinburnu'nda bıçaklanarak öldürülen taksici cinayetinde iddianame hazırlandı; müebbet hapis istemi
  8. Ankara'da otobüs firmalarına 'bilet fiyatı' denetimi
  9. Mersin'de akaryakıt tankında çıkan yangında ölen işçi toprağa verildi
  10. MSB'den 'deniz yetki alanları kanunu' açıklaması

© Copyright 2026

DHA