Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Sağlık Bakanlığı'ndan '100'üncü yıl' fotoğraf sergisi

Sağlık Bakanlığı, Cumhuriyet'in 100'üncü yıl dönümü için 81 ildeki sağlık kuruluşları ile hizmetteki 16 şehir hastanesinde '100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla' fotoğraf sergisini açtı.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre; Cumhuriyet'in 100'üncü yılı şerefine '100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla' temalı bir fotoğraf sergisi düzendi.

Cumhuriyetin ilk yıllarında sunulan sağlık hizmetlerine dair çok sayıda siyah beyaz fotoğraf ile günümüzdeki sağlık hizmetlerine ilişkin fotoğraflar sergide yerini aldı.

81 il ve 16 şehir hastanesinde eş zamanlı açılan fotoğraf sergisinde, genç Cumhuriyet'in köy köy gezip tedavi yapan doktor ve hemşireleri, sağlık çalışanlarının dönemin imkanları içeresinde sunduğu sağlık hizmetleri ile günümüz teknolojisini gösteren fotoğraflar yer aldı.

Sergi; şehir meydanı, alışveriş merkezi, metro istasyonu, tren garı, sergi salonu veya kültür merkezi gibi alanlarda da 3 Kasım'a kadar ziyaret edilebilecek.

Diğer Haberler

  1. Şişli'de tepki çeken heykeli yapan ve sergileyenler gözaltına alındı
  2. Orman Genel Müdürü Karacabey: Yanan orman alanlarını başka amaçla kullanmak mümkün değil
  3. 2 kardeşi yaralayan pitbullun sahibi: Köpeğim koruma içgüdüsüyle saldırdı
  4. İstanbul'da suç örgütlerine operasyon: 7 gözaltı
  5. Kuzeninin kullandığı TIR'ın altında kalan Muhammed, öldü
  6. Komşularının evini yakan sanığa 4 yıl 2 ay hapis cezası
  7. Nusaybin’de 6'ncı kattan düşen çocuk, ağır yaralandı
  8. Kuşadası'nda sağanak yaşamı olumsuz etkiledi
  9. Adliye önündeki cinayette baba ve avukat oğlu hakkında verilen karar bozulmuştu; reddihakim talebi
  10. Hiç gitmediği 5 ilden 18 trafik cezası geldi

© Copyright 2025

DHA