Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

‘Sağlık-Sen İkram Evi’ Hatay ve İskenderun’da hizmete başladı  

Sağlık-Sen, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarına yönelik Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesi ile İskenderun Devlet Hastanesi bahçesine Sağlık-Sen İkram Evi’ni hizmete açtı.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

Sağlık-Sen, Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük yıkımı yaşayan Hatay ve İskenderun’da, ikram evi açtı. Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesi ile İskenderun Devlet Hastanesi bahçesinde açılan ikram evinde, Türkiye genelindeki Sağlık-Sen teşkilatları dönüşümlü olarak hizmet verecek. Çalışanların dinlenebileceği, kahve veya çay molası verebileceği, aynı zamanda atıştırmalıkların da yer alacağı ikram evi, Kahramanmaraş’ta da kısa sürede faaliyete geçecek.

İskenderun’da faaliyete geçen ikram evinde, Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, Genel Sekreter Durali Baki ile Genel Başkan Yardımcıları Sinan Kuluöztürk, İdris Baykan ve Mustafa Irgatoğlu bölgede hizmet veren sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarına ikramlarda bulunarak, onlarla sohbet etti. Genel merkez yönetimine Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, Hatay Şube Başkanı Mustafa Tekgüzel, Mersin Şube Başkanı Hasan Özer, Mersin Üniversite Şube Başkanı Sami Yener ve Osmaniye Şube Başkanı Muhittin Çenet de eşlik etti.  

‘DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Başkan Doğan, burada yaptığı açıklamada, “Sağlık-Sen olarak depremin ilk gününden itibaren genel merkez ve şubelerimiz olarak hem depremzedelere hem de afet bölgesine destek amacıyla gelen sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımıza ulaşmaya, onlara destek olmaya gayret gösteriyoruz. Bugün de Hatay ve İskenderun’da devlet hastanemizin bahçesinde Sağlık-Sen İkram Evi’ni hizmete sunduk. İkram çadırımızla sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımız ile bölgede depremden etkilenen vatandaşlarımıza ulaşmaya, şubelerimiz aracılılığıyla yapacağımız ikramlarla onlara destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

Diğer Haberler

  1. Gaz sızıntısından fenalaşan anne ve oğlu hastanelik oldu
  2. Meslektaşının şehit olduğu saldırı davasında konuşan yaralı polis: Saldırganın adını söyledim
  3. İstanbul’dan aldığı tekneyle Ordu’ya dönerken Sakarya’da cesedi bulunan balıkçı, toprağa verildi
  4. Forkliftle kuyumcu soyup eşekle kaçan şüpheli: Yaşadığım maddi sıkıntılar aklıma geldi
  5. Ailesini katledip intihar eden şüpheli ile annesi toprağa verildi
  6. Yazıcıoğlu ailesinin avukatı: Adaletin bizim olayımızda sarsıldığını ve delillerin yok edildiğini gördük
  7. İstanbul Taksiciler Odası Başkanı İsmet Dalcı: Singapur modelini uygulamaya başlayacağız
  8. 'Birini bıçaklamam lazım' diyerek evden çıkıp 16 yaşındaki kız çocuğunu bıçakladı
  9. Halıya sarılı cesedi bulunan Sedef Güler cinayeti davasında sanık: Sedef'in ismini ilk kez mahkemede duydum
  10. Otomobilinde tabancayla vurularak öldürüldü

© Copyright 2026

DHA