Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Sahte 'doktor yaka kartı'nı, hastanedeki doktorun verdiğini öne sürdü

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sahte doktor yaka kartı ile yakalanan C.S.’nin, görevliler tarafından götürüldüğü anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. C.S., yaka kartını hastanede görevli bir doktorun verdiğini, bu nedenle mağdur olduğunu söyledi.

ABONE OL
Anıl ATAR/ADANA, (DHA)

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki güvenlik görevlisi, kantinde alışveriş yapan C.S. isimli kadının, üzerinde ‘asistan doktor’ ibaresi bulunan yaka kartından şüphelendi. Kadına hangi bölümde görevli olduğunu soran güvenlik görevlisi, çelişkili yanıt alınca durumu hastane polisine bildirdi. Polisin yaptığı kontrolde yaka kartının sahte olduğu belirlendi. Gözaltına alınan kadın, polis merkezine götürüldü.

RAHAT HAREKET EDEBİLMEK İÇİN KULLANMIŞ

İfadesinde, hastanede rahat hareket edebilmek için yaka kartını taktığını itiraf eden C.S., “Haftada 3 gün hastanede fizik tedavi görüyorum. Yaka kartını bir kırtasiyeden çıkarttırdım. Asansör ve kantinde bulunduğum zamanlarda bu kartı kullanıyordum. Herhangi bir hasta muayene etmedim, hasta odası ya da muayenehaneye girmedim” dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen C.S., savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

YAKALANMA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Sahte yaka kartı ile hastanede gezen C.S.’nin, görevliler tarafından götürüldüğü anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde, C.S.’nin hastane koridorunda cep telefonu ile konuştuğu anlar yer aldı. C.S., yaka kartını hastanede görevli bir doktorun verdiğini, bu nedenle mağdur olduğunu öne sürdü.

Diğer Haberler

  1. Kuvvetli yağmur uyarısı sonrası ekipler teyakkuza geçti
  2. Türkiye Kültür Yolu Festivali, 9 bin 645 etkinliğe ev sahipliği yaptı
  3. Sokakta başından vurulmuş halde bulundu, hastanede öldü
  4. Savunma Sanayii Başkanı Görgün, mühimmat ve barut üretim tesislerini inceledi
  5. Demirören Medya ödüllerle taçlandı
  6. Tuzla'da gecekonduda çıkan yangın söndürüldü
  7. Türkiye, kongre ve fuar turizminde küresel marka haline geldi
  8. Ela Rümeysa Cebeci ve Meltem Acet serbest bırakıldı
  9. Çift katlı otobüs, otomobil ile manav dükkanına çarptı
  10. Sakarya'da 2 otomobil çarpıştı; 1 ölü, 3 yaralı

© Copyright 2025

DHA