Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Şaka yaptığı arkadaşının yumruklarıyla bilinci kapandı; 19 gün sonra yaşamını yitirdi

Edirne'de şaka yaptığı arkadaşı Özkan Makas'ın (43) yumruk darbeleriyle bilinci kapanıp yoğun bakımda tedaviye alınan Adrianapoli Motosiklet Kulübü Başkanı Mehmet Ramiz Nevrekop (44) 19 gün sonra hayatını kaybetti.

ABONE OL
EDİRNE, (DHA)

Olay, 16 Şubat'ta Saraçlar Caddesi'nde meydana geldi. Adrianapoli Motosiklet Kulübü Başkanı Mehmet Ramiz Nevrekop (sağda), arkadaşıyla birlikte restorana gitti. Sigara içmek için dışarı çıkan Nevrekop, restoranın koruma görevlisi arkadaşı Özkan Makas (solda) ile sohbet etmeye başladı.

Sohbet sırasında iddiaya göre, Nevrekop, Makas'a montunun rengiyle ilgili şaka yaptı. Buna sinirlenen Makas, Nevrekop'a 2 kez yumruk attı. Aldığı yumruklarla yere yığılan Nevrekop, hareketsiz kaldı. Bilincini yitiren Nevrekop’un kalbi, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldüğü sırada durdu. Doktorun müdahalesiyle kalbi yeniden çalıştırılan Nevrekop, yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. Olay anı ise güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Görüntülerde; Özkan Makas'ın, Mehmet Ramiz Nevrekop'a yönelip konuştuğu, ardından da yumruk attığı görüldü.

'BİR ANDA SİNİRLENDİM, ÇOK ÜZGÜNÜM'

Olayın ardından tutuklanan Özkan Makas ifadesinde, büyük üzüntü yaşadığını belirterek, "Çok pişmanım. Bana gelip, şaka yaptı. Şakanın dozunu artırınca kendisini uyardım. Ama o şakalaşmayı sürdürünce bir anda sinirlendim ve vurdum. Çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.

Yoğun bakımda 19 gündür tedavi gören Mehmet Ramiz Nevrekop, bugün yaşamını yitirdi.

Diğer Haberler

  1. Yurt dışına kaçmak isterken yakalanan 4 FETÖ şüphelisi ile 1 organizatör tutuklandı
  2. THY, dört ayda 28 milyon 500 bin yolcu taşıdı
  3. Küçükçekmece'de husumetli kişiler arasında silahlı çatışma; 2 şüpheli yakalandı
  4. Ailesini bulamayıp emekleyerek halk otobüsüne binen 2 yaşındaki çocuk kamerada
  5. Yamaçtan kopan kaya parçaları evi kullanılamaz hale getirdi
  6. Bodrum’da hafriyat kamyonu deniz kıyısında askıda kaldı: 2 yaralı
  7. Kayıp demans hastası ormanda ölü bulundu
  8. İstanbul merkezli 3 ilde 'change' araç operasyonu: 8 şüpheli tutuklandı
  9. Beşiktaş'ta palayla husumetlisine saldırmak isteyen şüpheliye polis ateş açtı: 4 yaralı
  10. Fabrikada patlama sonrası yangın; 1'i ağır, 8 yaralı

© Copyright 2026

DHA