Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Sakarya Nehri’ne girip kayboldu

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde Sakarya Nehri’Ne giren Görkem Sapmaz (22), akıntıya kapılarak kayboldu. Yakınlarının ihbarı üzerine bölgede arama- kurtarma çalışması başlatıldı.

ABONE OL
Serhat YILMAZ/ ADAPAZARI (Sakarya), (DHA)-

Olay, Adapazarı ilçesi Yağcılar Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Görkem Sapmaz, serinlemek amacıyla girdiği Sakarya Nehri’nde akıntıya kapılarak gözden kayboldu.

Yakınlarının durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine bölgeye polis ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekiplerce nehir kenarında yapılan ilk incelemelerde Görkem Sapmaz’a ait cep telefonu ve kişisel eşyalar bulundu. Bunun üzerine Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 4 personel ve 1 botla arama çalışmalarına başladı. Nehirdeki aramaların, dalgıç ekiplerinin de katılımıyla genişletileceği öğrenildi.

Görkem Sapmaz’dan haber alamayan ailesi ve yakınları ise olayın yaşandığı bölgede endişeli bekleyişlerini sürdürüyor.

Diğer Haberler

  1. İstanbul Valiliği'nden 'Kuduz Vakalarında Patlama' iddiasına ilişkin açıklama
  2. Aydın’da uçurumda erkek cesedi bulundu
  3. Şanlıurfa’da aynı istikamette giden iki TIR çarpıştı: 1 ölü
  4. Ankara'da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
  5. Muğla'da 11 mahalle şap hastalığı nedeniyle karantinaya alındı
  6. Gürültü tartışmasında komşusu tarafından, kucağındaki 14 aylık bebeğiyle darbedildi
  7. Sahte plakalı motosikletin ehliyetsiz sürücüsüne 110 bin lira ceza
  8. Hatay’da apartmanın en üst katında yangın: 13 kişi dumandan etkilendi
  9. Arnavutköy'de kardeşini öldüren Uğur, Silivri'de ölü bulundu
  10. Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı

© Copyright 2026

DHA