Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Sakarya’da kurban atıkları ormana atıldı

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde Kurban Bayramı'nda kesilen hayvanların atıkları ormana atıldı. Daha önce de sık sık çöp atılan alan, bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

ABONE OL
Serhat YILMAZ/ARİFİYE (Sakarya), (DHA)-

Arifiye ilçesi Fatih Mahallesi'ndeki daha önce de sık sık çöp dökülen ormana bu kez de kurban kesiminden kalan atıklar atıldı. Daha önce defalarca temizlenen ve uyarı tabelaları konulan alan, yeniden çöplüğe döndü. Bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydettiği görüntülerde, ormanlık alanın içerisine gelişigüzel atılmış kurban atıkları dikkat çekti. Çevreye yayılan kötü koku ve görüntü kirliliği tepki topladı.

ÖNLEMLER YETMEDİ

Önceki yıllarda da çöp atıldığı için hem belediye hem de çevrede yaşayan vatandaşlar bölgeyi temizlemiş, alana ‘Çöp atmayın’ uyarı tabelaları yerleştirilmişti.

Bölgede yaşayanlar, özellikle bayram dönemlerinde bu tür manzaralarla karşılaşmaktan bıktıklarını dile getirerek, yetkililerin daha caydırıcı önlemler almasını istedi. Bölge halkı, güvenlik kameralarıyla izleme yapılması ve sorumluların tespit edilerek cezalandırılmasını talep etti.

Diğer Haberler

  1. ESK Genel Müdürü Taylan: Hakkımda ortaya atılan iddia açıkça bir manipülasyondur
  2. Eskişehir’de bir polis memuru görevden uzaklaştırıldı
  3. Gizli bölümlere saklanmış uyuşturucuları, narkotik köpeği buldu
  4. Jandarmadan kaçak tütün operasyonu
  5. Başakşehir'de zincirleme trafik kazası: 2 ölü, 5 yaralı
  6. Isparta’da yanan otomobilin yakınında başsız erkek cesedi bulundu
  7. Sakarya merkezli 8 ilde dolandırıcılık operasyonunda 14 tutuklama
  8. Şırnak’ta kavga ettiği kuzenini silahla yaraladı
  9. 83 bin 350 adet sentetik ecza hapla yakalanan 2şüpheli, tutuklandı
  10. İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 90'a ulaştı

© Copyright 2025

DHA