Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Sami Kohen son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul'da pazartesi günü hayatını kaybeden Milliyet Gazetesi yazarı Sami Kohen için Neve Şalom Sinagogu'nda tören düzenlendi. Kohen'in cenazesi defnedilmek üzere ulus Musevi Mezarlığı'na götürüldü.

ABONE OL
Hasan YILDIRIM -Özgür EREN İSTANBUL DHA -

Milliyet Gazetesi yazarı Sami Kohen (93) böbrek yetmezliği nedeniyle kaldırıldığı hastanede geçtiğimiz pazartesi hayatını kaybetti. Kohen için Beyoğlu Neve Şalom Sinagogu'nda tören düzenlendi.

Cenaze törenine gelenler, koronavirüs tedbirleri kapsamında HES kodları kontrol edilerek içeri alındı.

Törene, Sami Kohen'in eşi Mirka Kohen, kızı Jale Kohen, oğlu Alp Kohen ve gelini Seda Kohen, Türkiye Musevileri Hahambaşı İsak Haleva, iş insanları Aydın Doğan, Arzuhan Doğan Yalçındağ, Begümhan Doğan Faralyalı ile gazeteciler Sedat Ergin ve Hasan Cemal'in de aralarında olduğu çok sayıda kişi katıldı.

Yapılan törenin ardından Sami Kohen'in cenazesi toprağa verilmek üzere Ulus Musevi Mezarlığı'na götürüldü.

Diğer Haberler

  1. Bursa’da iki grup arasındaki silahlı kavgada yoldan geçen kişi yaralandı
  2. Adana'da biri engelli iki çocuğunu öldürüp, intihar etti
  3. Aydın’da silah ve uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı
  4. Özel, Fenerbahçe Başkanvekili Salar ile görüştü
  5. Tokat’ta silahlı kavga: 2 ölü, 1 yaralı
  6. Yolcu otobüsü ile midibüs çarpıştı; 1 yaralı
  7. Başakşehir'de cami tuvaletinde erkek cesedi bulundu
  8. Zıpkınla balık avlamak için dalış yapan emekli askeri savcı hayatını kaybetti
  9. Ankara Valiliği'nden 'buzlanma' ve 'don' uyarısı
  10. Boşanma aşamasındaki çifti öldüren şüpheli tutuklandı

© Copyright 2025

DHA