Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Sanatçı Fatih Ürek hayatını kaybetti

Geçirdiği kalp krizi sonrası hastaneye kaldırılan ve tedavisi yoğun bakımda süren şarkıcı Fatih Ürek, hayatını kaybetti.

ABONE OL
Mehmet Kaan KURT / İSTANBUL, (DHA)- 

Evinde kahvaltı yaptığı sırada geçirdiği kalp krizi sonrası 15 Ekim'de hastaneye kaldırılan ve tedavisi yoğun bakımda devam eden 59 yaşındaki şarkıcı Fatih Ürek hayatını kaybetti.

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Fatih Ürek'in tedavi gördüğü hastaneden açıklama yapıldı. Açıklamada, "Evinde geçirdiği kalp krizi sonrası 15 Ekim 2025 tarihinde hastanemize kaldırılan ve o günden beri hastanemizde tedavi görmekte olan değerli sanatçımız Fatih Ürek'in durumu 30 Ocak 2026 günü aniden kötüleşmiştir. Kardiyak arrest gelişen sanatçımıza, hekimlerimiz ve sağlık personellerimiz hızla müdahale etmiş, kendisine gerekli tüm ileri yaşam destek tedavileri uygulanmış; ancak ne yazık ki sonuç alınamamıştır. Hastamız tüm çabalara rağmen yapılan müdahalelere olumlu yanıt verememiş; ve saat 20.30'da hayatını kaybetmiştir. Sanatçımız Fatih Ürek'e Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

SANATÇI DOSTLARI HASTANEYE GELDİ

Fatih Ürek'in vefat haberini alan sanatçı dostları hastaneye geldi. Şarkıcı Gülben Ergen, hastaneye gelerek Ürek'in yakınlarına baş sağlığı diledi. Hastaneden çıkan sanal medya ünlüsü Selin Ciğerci ise, "Ailesi ve en yakın arkadaşları içerideydi. En güzel günlerini konuştuk. Pazar günü toprağa verilecek. Menajeri Mert beyden zaten detayları öğrenirsiniz. Ben 15 yaşımdan beri tanıyorum. Çok erken bir ölüm oldu. Çok fazla konuşamıyorum. Allah herkese sağlıklı, uzun ömür versin. Hayırlı aile nasip etsin" dedi.

Diğer Haberler

  1. Ankara merkezli 5 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı
  2. Emekli maaşlarına yeni düzenleme geliyor
  3. Karabük ve Bartın’da kaçak silah operasyonu: 2 tutuklama
  4. Şanlıurfa’da işyerine gelen kadınla tartışan 2 çocuk annesi kalp krizi geçirerek öldü
  5. Belediyesi Meclis Üyesini öldüren çocukluk arkadaşı tutuklandı
  6. Fevzi Topuz'un yerine geçici olarak Mehmet Murat Yazar başkan vekili olarak görevlendirildi
  7. Güllü’nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter hakkında 'hastalara eziyet' iddiasıyla soruşturma
  8. Avcılar'da bıçaklı kavgada husumetlisini öldüren şüpheli Esenyurt'ta yakalandı
  9. Bakan Bolat, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay ile görüştü
  10. 30 üniversiteye 'TYÇ logosu' kullanım

© Copyright 2026

DHA