Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Sanatçı Toron Karacaoğlu, Altınoluk'ta son yolculuğa uğurlandı

Balıkesir'in Edremit ilçesindeki yazlık evinde yaşamını yitiren yönetmen, tiyatro, sinema ve seslendirme sanatçısı Toron Karacaoğlu (87), Altınoluk Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı. Karacaoğlu'nun cenazesi, Altınoluk Mezarlığı'nda toprağa verildi.

ABONE OL
Fatih Emrah ERDOĞAN/EDREMİT (Balıkesir), (DHA)

'Karamurat' ve 'Malkaçoğlu' rollerini canlandıran Cüneyt Arkın ile birçok sanatçıya seslendirme yapan Toron Karacaoğlu için Altınoluk Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene eşi Nurten Karacaoğlu, oğlu Ata Tamer Karacaoğlu ve yakınları ile Edremit Belediye Başkanı CHP'li Kamil Saka, tiyatro sanatçısı Zihni Göktay, Süha Uygur ve sanat camiasından çok sayıda arkadaşı katıldı. Öğle vakti kılınan cenaze namazında, Toron Karacaoğlu için helallik istendi, dualar okundu. Karacaoğlu'nun tabutu omuzlarda, alkışlar eşliğinde cenaze aracına taşındı. Toron Karacaoğlu'nun cenazesi, götürüldüğü Altınoluk Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine katılan tiyatro sanatçısı Zihni Göktay, "Her ölüm, erken ölümdür. Toron Karacaoğlu, benim 50 yıllık ağabeyim, arkadaşım ve çok iyi bir dostum. İyi bir hocaydı bizler için. Çok şey öğrendik kendisinden, feyzaldık. Disipliniyle bilgisiyle tiyatroya olan saygısıyla bize çok örnek oldu. Onun izinden yürümeye gayret edeceğiz bundan sonra. Mekanı cennet olsun. Geride kalan kederli ailesine ve hepimize başsağlığı olsun. Türk tiyatrosunun başı sağ olsun" diye konuştu.

Diğer Haberler

  1. Turistlik Doğu Ekspresi, yarın kış sezonu seferlerine başlayacak
  2. Manisa'da otelde çıkan yangın zarara yol açtı
  3. Kağıthane’de eşini silah çekip darbeden Bilal: Burun estetiği yaptırıp benden boşanmak istedi
  4. Demir yüklü TIR'ın dorsesinden 37 kaçak göçmen çıktı
  5. Takla atıp uçuruma yuvarlanan otomobildeki 3 kişi yaralandı
  6. Kağıthane’de baltayla kuaförü basan saldırgan yakalandı: Param sende kalmasın dedim klimaya vurdum
  7. Bodrum açıklarında 39 kaçak göçmen ile 1 organizatör yakalandı
  8. AB destekli proje ile Ege Bölgesi’ndeki yabani pancarları inceleyecekler
  9. Eşi ve bacanağını öldürdükten sonra çorba içmeye gitmiş
  10. Kendisini 'Lübnanlı Murat' olarak tanıttı; turist kadını dolandıran şüphelinin 'Hataylı İsmail' olduğu anlaşıldı

© Copyright 2025

DHA