Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Şanlıurfa’da 34 milyon TL'lik kaçak imitasyon gözlük ele geçirildi

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde bir depoya düzenlenen baskında, kaçak olarak yurda sokulan ve piyasa değeri yaklaşık 34 milyon TL olan imitasyon güneş gözlükleri ile çeşitli hırdavat malzemeleri ele geçirildi. Olaya ilişkin 3 kişi de gözaltına alındı.

ABONE OL
Ali LEYLAK/ŞANLIURFA, (DHA)

Jandarma ekipleri, Suriye’nin Tel Abyad kentiyle sınır komşusu olan Akçakale’de bir depoda kaçak malzemelerin bulunduğu yönünde bilgisini alması üzerine harekete geçti. Jandarma özel timlerinin de katıldığı operasyonda, söz konusu depoya baskın düzenlendi. Depoda yapılan aramada, kutular içinde muhafaza edilen 65 bin 500 gümrük kaçağı imitasyon güneş gözlüğü, 3 bin 350 İngiliz anahtarı, 290 zincirli filtre sökme aparatı, 230 ayarlanabilir pense ve 20 alyan takımı ele geçirildi.

Piyasa değerinin yaklaşık 34 milyon TL olduğu öğrenilen Suriye’den kaçak olarak yurda sokulan malzemelere el konulurken, olaya ilişkin 3 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Diğer Haberler

  1. Sultangazi’de annesini rehin alan şüpheli ağabeyinin ihbarıyla yakalandı
  2. Serinlemek için girdiği çayda akıntıya kapılarak kayboldu
  3. Silahla oynarken kendini vuran 7 yaşındaki çocuk öldü
  4. Hafif ticari araca silahlı saldırıda öldü, eşi ve oğlu yaralandı
  5. 5,3 milyonu aşkın duruşma, ekran başında yapıldı
  6. Otomobil, yön tabelasının direğine çarptı; evli çift öldü, çocukları ağır yaralı
  7. Uçuruma düşen hafif ticari aracın sürücüsü öldü
  8. Türk Kızılay yurt içinde ve 30 ülkede 199 bin 846 hisse kurban kesimi gerçekleştirdi
  9. Traktör kazasında baba ile oğul öldü
  10. Boşanma aşamasındaki eşini tabancayla öldürdü

© Copyright 2026

DHA