Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Şanlıurfa’da beton dökümü sırasında göçük: 2 ölü, 3 yaralı

Şanlıurfa’da tek katlı bir iş yeri inşaatında beton dökümü sırasında meydana gelen göçükte yaralanıp Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 5 işçiden Sedat Kurt ve Yakup Güneş hayatını kaybetti.

ABONE OL
Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, (DHA)-

Olay, öğle saatlerinde Kısas Mahallesi’nde meydana geldi. Mahalle girişindeki yapımı süren iş yerinde beton dökümü sırasında henüz belirlenemeyen nedenle çökme oldu. İnşaatta çalışan 5 işçi, beton ve demir yığınlarının altında kaldı.

İhbar üzerine bölgeye AFAD, UMKE, jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleyi çevredeki vatandaşların yaptığı işçiler, ekipler tarafından göçük altından çıkarıldı. Yaralı işçiler, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

2 İŞÇİ ÖLDÜ

Şanlıurfa’da tek katlı bir iş yeri inşaatında beton dökümü sırasında meydana gelen göçükte yaralanıp Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 5 işçiden Sedat Kurt ve Yakup Güneş hayatını kaybetti.






Diğer Haberler

  1. Kapüşonlu şüpheli evin önüne benzin döküp ateşe verdi
  2. Karayolları Trafik Yönetmeliği’nde yeni düzenleme
  3. Hatay'da uyuşturucu operasyonu: 4 tutuklama
  4. Park halindeki araca çarpıp devrilen otomobilin sürücüsü kaza yerinden kaçtı
  5. Kastamonu’da bal arılarının soktuğu kişi öldü
  6. Kuşadası’nda kooperatif operasyonunda 3 tutuklama
  7. Ankara'da otluk arazide çıkan yangın söndürüldü
  8. Beylikdüzü açıklarında makine arızası yapan tekne kurtarıldı
  9. 5 ayrı hırsızlık olayının şüphelisi tutuklandı
  10. Pazar yerinde 3 ayrı hırsızlık olayının şüphelisi tutuklandı

© Copyright 2026

DHA