Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Şanlıurfa’da engelli bakım merkezinde çıkan yangında otizmli Poyraz Efe, hayatını kaybetti

Şanlıurfa’da özel bir engelli bakım merkezinde çıkan yangında alevlerin arasında kalarak ağır yaralanan otizmli Poyraz Efe Öztürk (7), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

ABONE OL
Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, (DHA) -

Yangın, dün akşam Batıkent Mahallesi’ndeki özel engelli bakım merkezinde çıktı. Özel engelli bakım merkezinde, henüz bilinmeyen neenle çıkan yangın, yangın kısa sürede binanın bir bölümünü sardı. Yangın sırasında merkezde bakım altında bulunan otizmli Poyraz Efe Öztürk, alevlerin arasında kaldı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler, hızla tahliye çalışması başlattı. Binadaki diğer kişiler güvenli şekilde tahliye edilirken, alevlerin arasında kalan Poyraz Efe Öztürk ise ağır yaralı olarak çıkarıldı. Ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Poyraz Efe, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden minik Poyraz Efe'nin ebeveynlerinin ayrı olduğu ve aynı zamanda Osmaniyeli depremzede oldukları öğrenildi. Çocuğun cenazesi, savcılık incelemesinin ardından otopsi işlemleri için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.

Diğer Haberler

  1. AFAD: Samsun ve Çankırı'da selin yol açtığı olumsuzluklara 1513 personelle müdahale edildi
  2. Tekirdağ açıklarında yunus sürüsü dronla görüntülendi
  3. Kapıkule'de TIR'da uyuşturucu ve çok sayıda kaçak sigara malzemeleri ele geçirildi
  4. Arnavutköy’de aile içindeki silahlı kavgada başından vurularak yaralandı; kuzeni ve eniştesi gözaltında
  5. Bolu Belediye Başkan Yardımcısı ile CHP'li meclis üyesi tahliye oldu
  6. TÜİK: Nisanda 126 bin 808 konut satıldı
  7. Taksim’de yağmura yakalananlar çanta ve kartonla korunmaya çalıştı
  8. Konya'da yolcu otobüsü, TIR'a çarptı: 1 ölü, 8 yaralı
  9. Tepebaşı Belediyesi’ne ‘yolsuzluk’ operasyonu; 60 gözaltı kararı
  10. Huzurevinde ölüme 6 taksitli 21 bin lira ceza

© Copyright 2026

DHA