Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Şanlıurfa’da engelli bakım merkezinde çıkan yangında otizmli Poyraz Efe, hayatını kaybetti

Şanlıurfa’da özel bir engelli bakım merkezinde çıkan yangında alevlerin arasında kalarak ağır yaralanan otizmli Poyraz Efe Öztürk (7), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

ABONE OL
Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, (DHA) -

Yangın, dün akşam Batıkent Mahallesi’ndeki özel engelli bakım merkezinde çıktı. Özel engelli bakım merkezinde, henüz bilinmeyen neenle çıkan yangın, yangın kısa sürede binanın bir bölümünü sardı. Yangın sırasında merkezde bakım altında bulunan otizmli Poyraz Efe Öztürk, alevlerin arasında kaldı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler, hızla tahliye çalışması başlattı. Binadaki diğer kişiler güvenli şekilde tahliye edilirken, alevlerin arasında kalan Poyraz Efe Öztürk ise ağır yaralı olarak çıkarıldı. Ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Poyraz Efe, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden minik Poyraz Efe'nin ebeveynlerinin ayrı olduğu ve aynı zamanda Osmaniyeli depremzede oldukları öğrenildi. Çocuğun cenazesi, savcılık incelemesinin ardından otopsi işlemleri için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.

Diğer Haberler

  1. Futbolda bahis soruşturması; bazı futbolcu ve kulüp yöneticileri gözaltına alındı
  2. 'Zincir marketler arasında en az 500 metre mesafe olsun' teklifi
  3. 15 yıl önce daire aldığı müteahhidi, av tüfeğiyle vurdu
  4. Bagajdan suç örgütlerine satılacak 53 ruhsatsız tabanca çıktı
  5. Ferdi Zeyrek'in ölümüne ilişkin davada sanıklar hakim karşısında
  6. Bakan Yerlikaya: Ataşehir'de trafikte tartıştığı kadın sürücünün aracına saldıran şüpheli yakalandı
  7. Sosyal medyada sahte banka reklamlarıyla dolandırıcılık yapan örgüte operasyon: 18 kişi yakalandı
  8. 33 ilde DEAŞ operasyonu: 51 tutuklama
  9. Karabük'te otomobil, refüjdeki ağaca çarpıp ters döndü: 1 ölü
  10. Mantar toplamak için iki kardeşiyle gittiği ormanda kayboldu

© Copyright 2025

DHA