Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Şanlıurfa'da, tandıra dökülen benzin yangına yol açtı: 1 ölü, 1 yaralı

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde tandırda ekmek yapımı sırasında çocukların yanlışlıkla benzin bidonunu devirmesi sonucu çıkan yangında Sebahat Nibak (48) öldü, gelini Emine Nibak (27) ise ağır yaralandı.

ABONE OL
Ali LEYLAK/ ŞANLIURFA, (DHA)-

Olay, öğle saatlerinde Hilvan’a bağlı Dindek Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Sebahat Nibak ile gelini Emine Nibak tandırda ekmek yaptıkları sırada yanlarına gelen ailenin çocuklarının yanlışlıkla benzin bidonunu devirmesi sonucu tandır bir anda parladı ve yangın çıktı. Alevlerin ortasında kalan anne ve gelini mahalle sakinleri tarafından güçlükle çıkarıldı ve ihbarla gelen sağlık ekiplerince Hilvan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Acil serviste tedavi altına alınan yaralılardan Sebahat Nibak, doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi; ağır yaralanan gelininin tedavisi ise yoğun bakım ünitesinde sürüyor. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Diğer Haberler

  1. Ağaca ve aydınlatma direğine çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı
  2. Takla atan otomobil tarlaya uçtu: 1 yaralı
  3. Niğde'de iki grup arasında silahlı kavga; 2 yaralı
  4. Bursa'da yılbaşı öncesi denetimler artırıldı
  5. Sahil Güvenlik Komutanlığına uzman erbaş alınacak
  6. Uyuşturucu soruşturmasında 2 isme yakalama kararı
  7. Elazığ’da silahlı kavga: 1 yaralı
  8. İki grup arasında silahlı kavga: 3 yaralı
  9. Manisa'da asayiş ve narkotik uygulaması: 14 tutuklu
  10. Yangında annesini kurtarmak isterken öldü

© Copyright 2025

DHA