Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Sarıyer’de batan tekne: Kayıp kişiyi arama çalışmaları 2. gününde

İstanbul Boğazı'nda içinde 4 kişi ve 1 köpeğin bulunduğu tekne Salı günü gece saatlerinde battı. Denize düşen 3 kişi ve köpek başka bir tekne tarafından kurtarılırken, 1 kişi denizde kayboldu. Denizde kaybolan Emre Erdoğan'ı (30) arama çalışmaları 2. gününde de sürüyor.

ABONE OL
Yılmaz OKUR/İSTANBUL,(DHA)

Olay, Salı günü saat 22.00 sıralarında Sarıyer, Tarabya açıklarında meydana geldi. İddiaya göre, içerisinde 4 kişi ve 1 köpeğin bulunduğu tekne henüz bilinmeyen bir nedenle battı. Teknenin batmasıyla 1 kişi gözden kaybolurken, 3 kişi ve köpek yüzmeye başladı. O sırada teknesiyle olayın yaşandığı yere yakın bir noktadan geçen tekne kaptanı Akın Bektaş sesleri duyarak 3 kişiyi ve köpeği kurtararak tekneye aldı. Kurtarılan vatandaşlar ve köpek kıyıya çıkarılarak polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Kıyıya çıkarılan 3 kişinin ve köpeğin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, denizde kaybolan Emre Erdoğan için arama çalışması başlatılmıştı.


ARAMA ÇALIŞMALARI 2. GÜNÜNDE DEVAM EDİYOR

Arama çalışmalarına Sahil Güvenlik ekiplerinin yanı sıra, Deniz polisi ve İtfaiye ekipleri de katılıyor. Dün gün boyu devam eden aramalardan sonuç alamayan ekipler havanın kararmasıyla çalışmalara ara vermişti. Günün ilk ışıklarıyla arama çalışmaları yeniden başladı. AFAD ekipleri de drone kamerasıyla çalışmalara katılıyor.

Diğer Haberler

  1. Antalya'da yeni eğitim öğretim dönemi öncesi kiralık ev hareketliliği
  2. Otomobilin motor bölümünde patlama oldu, 13 yaşındaki çırak yaşamını yitirdi
  3. Ayşe Tokyaz cinayeti davasında karar bekleniyor
  4. Muhammed bebek, hava ambulansıyla Malatya’ya sevk edildi
  5. Plastik üretimi 24 yılda yüzde 84 arttı: 2060'a kadar üç katına çıkabilir
  6. Mersin'deki orman yangını büyük oranda kontrol altına alındı
  7. Sancaktepe’de milli antrenör Funda Bakış’ı öldüren şüpheli: Elimdeki bıçak kendisine saplandı
  8. Antalya Kumluca'daki orman yangınının enerjisi düşürüldü
  9. Devrilen motosikletten midibüsün altına savrulan sürücü hayatını kaybetti
  10. 75 Günde Hafızlık Programı'nı tamamlayan öğrencilere hafızlık belgeleri verildi

© Copyright 2026

DHA