Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Sarıyer’de denize düşerek kaybolan 2 kişinin kimliği belli oldu

Sarıyer Aşiyan Sahili’nde denize düşerek kaybolan 2 kişinin kimliği belli oldu. Denizde kaybolan iki kişinin Ayşe Can ve Velat Can kardeşler olduğu öğrenildi. İki kardeşin için tatil için yurtdışından Türkiye'ye geldikleri öğrenildi.

ABONE OL
Yılmaz OKUR/İSTANBUL, (DHA)-

Olay, Cumartesi günü saat 18.30 sıralarında Aşiyan Sahili'nde meydana geldi. İskelede bulunan bir kadın denize düştükten sonra yanındaki erkek de onu kurtarmak için denize atladı. Şiddetli rüzgar ve dalgaların etkisiyle akıntıya kapıldığı tahmin edilen 2 kişi denizde kayboldu.

'TATİL İÇİN GELMİŞLER'

Denize düşerek kaybolan kişilerin yurtdışında yaşayıp tatil amacıyla Türkiye’ye gelen Ayşe Can (29) ve kardeşi Velat Can (23) olduğu öğrenildi. İki kardeşin kaybolmadan önceki son anları çevredeki bir teknenin güvenlikm kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Ayşe Can’ın fotoğraf çekmek isterken denize düşmesi üzerine Velat Can’ın kardeşini kurtarmak için peşinden denize atladığı görülüyor.

Diğer Haberler

  1. Ankara'da 'Orman Haftası' kutlandı
  2. Yazar Orhan Pamuk'un 9 dairesinin bulunduğu Taray Apartmanı davasında karar
  3. Yüksekova'da biriken kar eriyince evlerin bahçeleri su ile doldu
  4. Kuşadası'na kruvaziyerle 4 bin 12 turist geldi
  5. Bursa'da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü yakalandı
  6. Avcılar’da yıkımı yapılan binanın 4'üncü katından düşerek hayatını kaybetti
  7. Bursa’da 6 milyon makaron ele geçirildi
  8. Ordu'da sahile insansız araç olduğu değerlendirilen cihaz vurdu
  9. Suç örgütlerini öven ve silahlı paylaşım yapan 358 şüpheliye gözaltı
  10. Keresteli cinayetin sanığına müebbet hapis

© Copyright 2026

DHA