Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Saros Körfezi'ne atılan oltaya 25 kiloluk köpek balığı takıldı

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Saros Körfezi kıyısındaki Yaylaköyü açıklarında avlanan amatör balıkçıların ağına 1,5 metre boyunda, 25 kilo ağırlığında benekli köpek balığı takıldı.

ABONE OL
Murat YAYIN/EDİRNE, (DHA)

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde yaşayan ve amatör balıkçılık yapan Kahraman Koyuncu, Çağatay Uz ve Uğur Altınsoy, Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Yaylaköy Sahili'nden tekne ile Saros Körfezi'ne açıldı.

Oltasını denize atan Kahraman Koyuncu, bir süre sonra güçlü bir balığın yemi yuttuğunu fark etti. Koyuncu, sert hareketleriyle karşılaştığı balığı su yüzeyine çıkarabilmek için yaklaşık 20 dakika mücadele etti. Yakalanıp, tekneye çekilen balığın benekli köpek balığı olduğunu fark edildi. Yaklaşık 1,5 metre boyunda, 25 kilo ağırlığındaki balık, yeniden denize bırakıldı. Balığın yakalanma anları, cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Diğer Haberler

  1. Gizli bölümlere saklanmış uyuşturucuları, narkotik köpeği buldu
  2. Jandarmadan kaçak tütün operasyonu
  3. Başakşehir'de zincirleme trafik kazası; yaralılar var
  4. Isparta’da yanan otomobilin yakınında başsız erkek cesedi bulundu
  5. Sakarya merkezli 8 ilde dolandırıcılık operasyonunda 14 tutuklama
  6. Şırnak’ta kavga ettiği kuzenini silahla yaraladı
  7. 83 bin 350 adet sentetik ecza hapla yakalanan 2şüpheli, tutuklandı
  8. İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 90'a ulaştı
  9. Torbalı'daki patlamada gerekçeli karar: Sanıkların 3'ü de asli kusurlu
  10. Otizmli öğrencisini merdiven ittiği ileri sürülen okul müdürünün tahliye talebine ret

© Copyright 2025

DHA