Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Savunma sanayiine destek için 1 aylık emekli maaşını bağışladı

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde yaşayan Akif Kafalı (53), savunma sanayiine destek olmak amacıyla 1 aylık emekli maaşını Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na bağışladı.

ABONE OL
Hacı Baba LALE/ YAHYALI (Kayseri), (DHA)-

Yahyalı ilçesinde yaşayan Akif Kafalı, savunma sanayiine destek olma amacıyla 1 aylık emekli maaşını bağışlamaya karar verdi. Kafalı bunun üzerine Yahyalı Kaymakamı Mehmet Kaya'yı ziyaret etti. Emekli Kafalı, 1 aylık emekli maaşını Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na bağışladı. Kaymakam Kaya, bağış nedeniyle memnuniyetini dile getirerek, "Devletimizin ihtiyaç duyduğu her an vatandaşlarımızın elini değil, gövdesini taşın altına koyacağını çok iyi biliyoruz. Akif Kafalı beye destekleri için teşekkür ediyoruz" dedi. 

Bağışta bulunan Akif Kafalı ise "Son günlerde kredi kartı limiti 100 bin lira üzeri olan kişilerden savunma sanayi için yıllık 750 TL ödeme alınması için çalışma başlatıldığını öğrendim. Bu paranın savunma sanayi için harcanacağını duyunca ben de destek olmak istedim. O nedenle 1 aylık emekli maaşımı bağışladım" diye konuştu.

Diğer Haberler

  1. İBB'ye yönelik 'Yolsuzluk' davasının duruşmasına sahte basın kartıyla giren şüpheli tutuklandı
  2. Esenyurt'ta çöpte bulunan 1 milyon 200 bin liralık altın sahibine teslim edildi
  3. Ankara'da 'Orman Haftası' kutlandı
  4. Yazar Orhan Pamuk'un 9 dairesinin bulunduğu Taray Apartmanı davasında karar
  5. Yüksekova'da biriken kar eriyince evlerin bahçeleri su ile doldu
  6. Kuşadası'na kruvaziyerle 4 bin 12 turist geldi
  7. Bursa'da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü yakalandı
  8. Avcılar’da yıkımı yapılan binanın 4'üncü katından düşerek hayatını kaybetti
  9. Bursa’da 6 milyon makaron ele geçirildi
  10. Ordu'da sahile insansız araç olduğu değerlendirilen cihaz vurdu

© Copyright 2026

DHA