Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Sefaköy'de yere atıldığı iddia edilen bebeğin durumu; koruma altına alındı

Küçükçekmece'de madde bağımlısı anne ve babası tarafından kavga sırasında yere atıldığı iddia edilen 5 aylık bebek C.Y. tedavisinin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı Şeyh Zayed Çocuk Evleri Sitesi'nde bakım ve koruma altına alındı. Bebek C.Y.'nin yapılan ilk muayenesinde, kafasında travma ve darbeye bağlı kan birikmesi olduğu belirtildi.

ABONE OL
Sevda SARIKAYA- İSTANBUL (DHA)-

Küçükçekmece Sefaköy'de önceki gün Tufan Y. ve Şevval Çağrı Ü. bebekleri kucaklarındayken tartışmaya başladı. Bebeğin hırpalandığını gören çevredekiler çifte tepki gösterdi. Bebeğin kafasındaki yaranın fark edilmesi üzerine olay yerine polis ve ambulans ekipleri çağırıldı. Çiftin arasında yaşanan tartışma anları ise olaya müdahale edenler tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi. 

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri anne ve babayı gözaltına alarak karakola götürmüştü. Bebek ise ambulans ile hastaneye kaldırılmıştı.

BEBEK KORUMA ALTINA ALINDI 

Bebek C.Y.'nin yapılan ilk muayenesinde sağ el, sağ ve sol ayak bileklerinde damar yolu açılmasına bağlı izler olduğu tespit edildi. Ayrıca kafasında travma ve darbeye bağlı kan birikmesi olduğu belirtildi. Üç gün de bir bebeğe pansuman yapılması gerektiği ifade edilerek taburcu edildi. Bebek C.Y. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı Şeyh Zayed Çocuk Evleri Sitesi'nde bakım ve koruma altına alındı.  Gözaltına alınan anne ve baba ifadeleri alındıktan sonra savcılık talimatıyla adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Diğer Haberler

  1. 11 milyon TL'lik dolandırıcılık operasyonunda 11 tutuklama
  2. Kaşif Kozinoğlu soruşturması; 4 gözaltı kararı
  3. '2050'de beklediğimiz sıcaklıkları 2025'te yaşadık'
  4. TCMB: Bankalararası para piyasasında bankaların borç alabilme limitleri, bankacılık sisteminin mevcut bilanço büyüklükleri dikkate alınarak güncellenecektir
  5. Eşi, kayınvalidesi ve kayınpederini öldüren şüpheli, ormanda yakalandı
  6. 8 ayda 81,9 milyar lira değerinde kaçak eşya ve uyuşturucu ele geçirildi
  7. Beşiktaş’ta hafif ticari araçta çıkan yangın söndürüldü
  8. Maltepe’de iki otomobil çarpıştı: 2’si ağır 11 yaralı
  9. Eski eşini öldürüp, oğlunu yaraladıktan sonra kendi yaşamına son verdi
  10. Bursa'da hafif ticari araç refüjdeki ağaca çarptı: 2 yaralı

© Copyright 2026

DHA