Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Şehit binbaşının babaevinden hırsızlık yapan 3 şüpheli yakalandı

Elâzığ'da Şehit Binbaşı Zafer Kılıç’ın babaevinden hırsızlık yapan ve şehidin 1992’de annesine hediye ettiği saati de çalan 3 şüpheli yakalandı.

ABONE OL
Tekin YALÇINKAYA/ELAZIĞ,(DHA)-

 

Irak'ın kuzeyindeki sınır ötesi harekatta 2008'de şehit olan Binbaşı Zafer Kılıç'ın, Doğukent Mahallesi'ndeki babaevinden hırsızlık yapıldı. Evlerine dönen şehit binbaşının annesi Şehriban (74) ve babası Ahmet Kılıç (79), hırsızlığı fark ederek, polise ihbarda bulundu. Şehit binbaşının 1992’de annesine hediye ettiği saat de çalınan eşyalar arasında bulunuyordu.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık-Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin tespit edilmesi amacıyla 312 saatlik güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Şüphelilerin H.B., G.K. ve E.Ç. olduğu tespit edildi. Şüpheliler, çaldıkları malzemelerle yakalanarak gözaltına alındı. Çalınan saat ise İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel tarafından şehit ailesine teslim edildi.


Diğer Haberler

  1. Lastiği patlayan itfaiye aracı, iki köprü arasına sıkıştı; 3 yaralı
  2. Bağcılar'da emlakçı, 10 bin liralık komisyon için husumetlisinin oğlunu silahla vurdu
  3. ESK Genel Müdürü Taylan: Hakkımda ortaya atılan iddia açıkça bir manipülasyondur
  4. Eskişehir’de bir polis memuru görevden uzaklaştırıldı
  5. Gizli bölümlere saklanmış uyuşturucuları, narkotik köpeği buldu
  6. Jandarmadan kaçak tütün operasyonu
  7. Başakşehir'de zincirleme trafik kazası: 2 ölü, 6 yaralı
  8. Sakarya merkezli 8 ilde dolandırıcılık operasyonunda 14 tutuklama
  9. Şırnak’ta kavga ettiği kuzenini silahla yaraladı
  10. 83 bin 350 adet sentetik ecza hapla yakalanan 2şüpheli, tutuklandı

© Copyright 2025

DHA