Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Ünal, son yolculuğuna uğurlandı

Irak’ın kuzeyinde Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin saldırısında şehit olan Piyade Sözleşmeli Er İsmail Ünal’ın (21) cenazesi, memleketi Giresun’unda gözyaşları arasında toprağa verildi.

ABONE OL
Selçuk BAŞAR- Aleyna KESKİN/GİRESUN, (DHA)-

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK), Irak'ın kuzeyinde yürüttüğü Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er İsmail Ünal için bugün memleketi Güce ilçesinde cenaze töreni düzenlendi. Güce ilçe merkezinde düzenlenen törende, anne Sema Ünal, şehit oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutu okşayarak, "Çiçeğim, yavrum, kuzum. Kara kuzum, esmer çocuğum, sen gittin ama senin gibi niceleri var geride" diyerek ağıt yaktı. Ayakta durmakta güçlük çeken ve oğlunun askeri beresini başına takan şehidin babası Fehmi Ünal ile diğer aile fertleri, taziyeleri kabul etti. Cenazede Yağmur Ünal (13) şehit ağabeyinin çerçeveli fotoğrafını taşırken, kardeşi Sudenaz Ünal (11) da gözyaşı döktü.

Törene Giresun Valisi Enver Ünlü, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, askeri erkan, polis ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit Piyade Sözleşmeli Er İsmail Ünal’ın naaşı, kılınan cenaze namazının ardından Espiye ilçesi Çam Mahallesi'ndeki kabristanlıkta toprağa verildi.


Diğer Haberler

  1. 81 ilde sahte ve kaçak içki operasyonu: 171 şüpheliye işlem yapıldı
  2. Hırsızlık için girdikleri evin sahibini öldürüp, kaçtılar
  3. Otomobil ile çarpışan ambulans devrildi; 3 sağlık personeli yaralı
  4. Tartıştığı ağabeyini bıçaklayarak öldürdü
  5. Hakkari'de hafif ticari araç Zap Suyuna yuvarlandı; 1 yaralı
  6. BUDO'nun 1 Ocak'taki 2 seferi iptal edildi
  7. Malatya'da milyonluk yarış tayları çiftlikten kaçtı; 8'i öldü, bazıları kayıp
  8. İstanbul Valiliği'nden kar yağışı uyarısı
  9. 11'inci Yargı Paketi’nin yürürlüğe girmesiyle Ankara’da cezaevlerinde tahliyeler başladı
  10. Boru döşemesi yapılan kanalda toprak kayması; 3 yaralı

© Copyright 2025

DHA