Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Şehit polis memurunun ailesine acı haber verildi

İstanbul Çekmeköy’de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda şüphelilerin açtığı ateşte şehit olan polis memuru Emre Albayrak’ın (27) Samsun’un Ladik ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.

ABONE OL
Emre ÖNCEL/LADİK (Samsun), (DHA)-

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Emre Albayrak’ın Samsun’un Ladik ilçesindeki ailesinin evine giden heyet, şahadet haberini anne Neslihan ve babası Ramazan Albayrak’a verdi. Şehit evine ve bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı. Komşu ve akrabalar aileye taziyede bulundu. Şehidin, geçen yıl evlendiği ve çocuğunun olmadığı öğrenildi.

Şehit polis memuru Emre Albayrak’ın, 4 Eylül 2011’de Tunceli’nin Alibaba Mahallesi’ndeki bir halı sahada Asayiş Şube personelinin yaptığı maç sırasında düzenlenen saldırıda yaralanan 10 polis memurundan Şaban Albayrak’ın yeğeni olduğu belirtildi. Gazi Şaban Albayrak’ın, halen Samsun Emniyet Müdürlüğü Ladik İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevini sürdürdüğü bildirildi.


Diğer Haberler

  1. Diyarbakır'da durdurulan TIR'da 81 kilo metamfetamin ele geçirildi
  2. Park halindeki otomobilde ölü bulundu
  3. Üsküdar’da 5 katlı binanın çatı katında yangın
  4. Kütahya’da takla atan otomobilin sürücüsü yaralandı
  5. Yargıtay üyeliklerine seçilen yeni isimler Resmi Gazete'de yayımlandı
  6. Ankara'da yolcu otobüsü, TIR'a çarptı: 1 ölü, 15 yaralı
  7. Parkta çıkan yangında ağaç zarar gördü
  8. Adana'da mobilya atölyesinde yangın
  9. Eyüpsultan’da yol verme kavgası; taksi şoförünü darbeden 4 kişiye 726 bin lira ceza
  10. Malatya'da kamyon ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

© Copyright 2026

DHA