Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Şehit Teğmen Sevim'in ailesine ziyaret

Aydın'ın Nazilli ilçesindeki Şehit Aileleri Derneği Başkanı Jale Keskin ve Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın eşi Aslı Özcan, şehit Teğmen Muhammet Can Sevim'in eşi Özlem Sevim ve 11 aylık bebeği Zeynep Candan Sevim'i evlerinde ziyaret etti.

ABONE OL
Bahattin ALBAYRAK/NAZİLLİ (Aydın), (DHA)

Van'ın Çaldıran ilçesinde, 22 Kasım 2018 tarihinde, görev sırasında, askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Piyade Teğmen Muhammed Can Sevim'in Nazilli'de yaşayan ailesi, unutulmadı. Nazilli Şehit Aileleri Derneği Başkanı Jale Keskin ile Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın eşi Aslı Özcan, şehidin eşi Özlem Sevim ile 11 aylık kızı Zeynep Candan Sevim'i evlerinde ziyaret etti. Aslı Özcan, ziyarete 1 yaşındaki kızı Zeynep Bengi Özcan'ı da beraberinde götürdü.

Nazilli Şehit Aileleri Derneği Başkanı Jale Keskin acıların paylaştıkça azaldığını belirterek, "Şehit ailelerimizin acılarını paylaşıyoruz. Teğmen Muhammed Can Sevim'i geçen sene şehit verdiğimizde 'Zeynep Candan' bebeğimiz henüz doğmamıştı. Her zaman şehit ailelerimizin yanındayız" dedi. Özlem Sevim de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, teşekkür etti.

Diğer Haberler

  1. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, Libya'daki görev süresinin uzatılmasına ilişkin tezkere kabul edildi
  2. Hırsızlık şüphelileri jandarma operasyonuyla yakalandı
  3. YSK Başkanı Yener'den Ankara Valisi Şahin'e veda ziyareti
  4. Sevgi'yi öldürüp nehre attığı öne sürülen biri kardeşi 3 sanık için savcı ağırlaştırılmış müebbet istedi
  5. Cinayetle yargılanan eski başkan adayından 'itibar' savunması
  6. MİT'ten, DEAŞ'ın intihar eylemcisine operasyon
  7. Çanakkale'deki kazada ölen Neslihan öğretmen ile eşinin babaannesi toprağa verildi
  8. Ümraniye'de 3 katlı binanın çatısında çıkan yangın 2 binaya sıçradı: 4 yaralı
  9. Başakşehir'de bankadan para çeken kişinin çantasını almak istediler; havaya ateş açılınca kaçtılar
  10. Datça'daki sahile vuran balıkların ölüm nedeni kirlilik değilmiş

© Copyright 2025

DHA