Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Şeker hastası olmamasına rağmen lokal insülin vurulmuş

Muğla'nın Milas ilçesinde, sokakta ölü bulunan vücut geliştirme sporcusu Bahtiyar Bahar'ın (32), polis tarafından hazırlanan olay araştırma raporunda, spora giderken genelde takviye edici maddeler kullandığı ve şeker hastalığı olmamasına rağmen kas yapımını desteklemek için lokal insülin vurulduğu belirtilerek, "Ölüm olayının muhtemelen aldığı ilaçlardan kaynaklandığı kanaati oluşmuştur" denildi.

ABONE OL
Cavit AKGÜN/MUĞLA, (DHA)

Milas'ın Beçin Mahallesi'nde 29 Haziran günü yolda hareketsiz yatan kişiyi fark edenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, yaptıkları incelemede vücut geliştirme sporcusu olan Bahtiyar Bahar'ın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Milas Cumhuriyet Başsavcılığı’nın olayla ilgili başlattığı soruşturma kapsamında, Asayiş Büro Amirliği ekipleri Bahar'ın ölümüyle ilgili olay araştırma raporu hazırladı. Raporda, Bahar'ın vücut geliştirme sporu yaptığı, spora giderken genelde takviye edici maddeler kullandığı ve şeker hastalığı olmamasına rağmen kas yapımını desteklemek için lokal insülin vurulduğu belirtildi. Bahar'ın husumetli olduğu birinin bulunmadığı, işine gidip geldiği ve rutin bir hayatının olduğu da raporda ifade edilerek, 3-4 ay önce yine lokal insülinden kaynaklı hastanede tedavi gördüğüne dikkat çekildi. Bahtiyar Bahar'ın vücudunda herhangi bir darp ve cebir izi olmadığı da kaydedilen raporda, "Ölüm olayının alınan ilaçlardan kaynaklandığı kanaatinin oluşmuştur" denildi.


Diğer Haberler

  1. Ankara'nın Keçiören ilçesinde öldürülen 23 yaşındaki Hakan Çakır davasında karar açıklandı
  2. Kaçak elektrik kullanılarak uyuşturucu üretilen eve operasyon
  3. Çorum'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 3 yaralı
  4. Bakan Memişoğlu: Tıbbi yardım yüklü TIR'larımız İran'a yola çıktı
  5. Düzce merkezli 3 ilde DEAŞ operasyonu: 8 gözaltı
  6. MİT, ateşkesi kolaylaştırmak için aktif çaba gösterdi
  7. Şahin: Vatandaşımızın devlete açılan kapısı olmaya devam ediyoruz
  8. Taciz davasının mağduru Tuana’nın öldüğü kazada bilirkişi raporu ortaya çıktı
  9. Türkiye Ermenileri Patriği Maşalyan: Bu günlerde bütün dinlerin bayramları biraz gölgelenmiş geçiyor
  10. Dağ köylerinde kuzugöbeği mantarı gelir kapısı oldu

© Copyright 2026

DHA