Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Selam vermek istediği arkadaşının kullandığı kamyonun altında kalıp öldü

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanı Cesim Açık (45), selam vermek istediği hem mesai hem de yakın arkadaşı olan S.A.’nın kullandığı belediyeye ait çöp kamyonunun altında kaldı. Açık, kaza yerinde hayatını kaybetti.

ABONE OL
Erol POLAT/GEBZE (Kocaeli), (DHA)-

Kaza, sabah saatlerinde, Mevlana Mahallesi Erenler Caddesi'nde meydana geldi. Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde temizlik görevlisi olarak çalışan Cesim Açık, mesaisinin başlamasından kısa süre sonra caddeden geçen yakın arkadaşı S.A.’nın kullandığı çöp kamyonunu fark etti. Arkadaşına selam vermek isteyen Açık, yoldan geçen başka bir aracın önünden hızla geçip kamyona yöneldi. Ancak Açık, bu sırada kamyonun altında kaldı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin kontrolünde Cesim Açık’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

ENGELLİ ÇOCUKLARI VARMIŞ

Cesim Açık’ın cenazesinin yarın Gebze Kocatepe Camisi’nde kılınacak öğle namazının ardından Pelitli Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

Öte yandan sürücü S.A. ile Cesim Açık’ın birer engelli çocuklarının bulunduğu da belirtildi.

S.A. gözaltına alınırken kazaya ilişkin soruşturma sürüyor.


Diğer Haberler

  1. Çatışma ortasında kalan Rümeysa'nın ölümüne ilişkin davada 1 tahliye
  2. Samsun’da iki TIR çarpıştı: 2 yaralı
  3. Tokat'ta sağanak ve dolu yağışı: Ev ve iş yerlerini su bastı
  4. Ankara'da dolu ekili alanları vurdu
  5. Tren, hemzemin geçitte kamyonete çarptı; 1 ölü, 3 yaralı
  6. Eskişehir’de yıldırım düşen caminin minaresi yıkıldı, imam yaralandı
  7. Eskişehir’de belediye başkanına saldıran şüpheli tutuklandı
  8. 'Terör soruşturması' bahanesiyle evli çifti dolandırdılar; 2 tutuklama
  9. Manavgat Belediyesi'nde 'yolsuzluk' ve 'rüşvet' davasında duruşmalar tamamlandı, yarın karar açıklanacak
  10. Ankara'da sağlıksız koşullarda 40 ton et ele geçirildi; 2 gözaltı

© Copyright 2026

DHA