Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Serebral Palsi hastası Havva, ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi

Bitlis- Tatvan Devlet Hastanesi'nde Serebral Palsi tedavisi gören 14 yaşındaki Havva Urfan, sağlık durumunun ağırlaşması nedeniyle ambulansla önce Van'a, daha sonra da ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi.

ABONE OL
Özcan ÇİRİŞ/ BİTİLİS, (DHA)-

Bitlis-Tatvan Devlet Hastanesi'nde tedavi gören ve durumu ağırlaşan Havva Urfan, doktorların müdahalesi sonrası Ankara'ya sevk edilmesine karar verildi. İleri tetkik ve tedavi gereksinimi olduğu belirlenen Serebral Palsi hastası Havva Urfan'ın, Ankara'daki Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi'ne nakil yapılacağı belirtildi. Ambulansla Van Ferit Melen Havalimanı'na götürülen Havva Urfan, Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçakla Ankara Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi.

Yetkililer, sağlığa erişimin güvenli ve hızlı bir şekilde sağlanması amacıyla çalışmaların kararlılıkla sürdürüldüğünü belirtti.

Diğer Haberler

  1. Diyarbakır'da uyuşturucu operasyonu: 17 gözaltı
  2. Şehit Başçavuş Ferhat Gedik mezarı başında anıldı
  3. Şile'de motosiklet kazasında felç olan eski Türkiye şampiyonu görgü tanığı arıyor
  4. Eşiyle tartışıp evi ateşe verdi
  5. Aydın'daki orman yangını 2'nci gününde
  6. Süper Loto’da büyük ikramiye 270 milyon TL’yi aştı, bayilerde hareketlilik arttı
  7. Giresun’da derede akıntıya kapılan 2 kızının ardından annenin de cansız bedeni bulundu
  8. Irmaktaki adacıkta mahsur kaldı, kendisini kurtaran ekiplerden özür diledi
  9. Ceyhan Nehri'nde kaybolan 2 çocuk için arama çalışmaları 2'nci günde
  10. Evinde binlerce uyuşturucu hap ele geçirilen şüpheli: Bana ait değil, kimsenin günahını alamam

© Copyright 2026

DHA