Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Sevgilisi tarafından dövülüp beyin kanaması geçiren Esra, yaşama tutunamadı

Mersin'de sevgilisi Mustafa Bangiz (34) tarafından aralarında çıkan tartışmada darbedilen bir giyim mağazasında yöneticilik yapan Esra Asena Temir (27), yaşamını yitirdi.

ABONE OL
Soner AYDIN/ MERSİN, (DHA)

Olay, Kurban Bayramı'nın birinci günü olan 29 Haziran'da meydana geldi. Ailesinin inşaat şirketi olan Mustafa Bangiz, iddiaya göre, evine geldiği bir yıldır birlikte olduğu sevgilisi Esra Asena Temir'i otomobiline alıp, gezmeye çıktı.

Ancak otomobilde Bangiz ile Temir arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Mustafa Bangiz, sevgilisini darbetmeye başladı. Kafasından ve vücudunun çeşitli yerlerinden darbe alan Temir, ağır yaralı olarak Toros Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Beyin kanaması geçiren Temir, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olaydan sonra kaçan Mustafa Bangiz ise gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı. Otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından morgdan alınan Esra Asena Temir'in cenazesi Akbelen Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.


Diğer Haberler

  1. İstanbul merkezli 12 ilde 'Ailem Güvende' operasyonu: 26 gözaltı
  2. Bakan Kurum: Yarın başvuruları almaya başlıyoruz
  3. Eğlence mekanında kavga; 1 ölü, 4 yaralı
  4. Akıma kapılan çiftçi öldü
  5. 15 ilde 'Ailem Güvende' operasyonu: 162 şüpheli, 9 dernek ve 13 işletmeye adli işlem
  6. Beyoğlu ve Şişli’de ‘Ailem Güvende’ denetimi
  7. Düğünden dönen minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı; 21 yaralı
  8. Alanya'da maçta görevli jandarma ve özel güvenlikler gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere başvurdu
  9. Tekirdağ'da minibüs, TIR'a arkadan çarptı; 1 ölü, 1 yaralı
  10. Küçükçekmece’de alacak kavgası: 1 yaralı

© Copyright 2026

DHA