Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Seyhan Belediye Başkanı Tekin ile Ceyhan Belediye Başkanı Aydar, gözaltında

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturmalar kapsamında Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin ile Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, gözaltına alındı.

ABONE OL
Gökhan KESKİNCİ-Ceyhun ÖZER/ADANA, (DHA)-

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, belediyelerdeki yolsuzluk ve suç örgütü iddialarına ilişkin 4 farklı soruşturmada 47 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi. Bu kapsamda Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde Seyhan ve Ceyhan Belediyesi binalarına operasyon yaptı. Belediye binalarında arama sürerken, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin ile Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar gözaltına alındı. Antalya'da gözaltına alınan Tekin ile Aydar'ın sorgulanmak üzere İstanbul'a götürüleceği bildirildi.

KADİR AYDAR'IN BABASI, OYA TEKİN'İN EŞİ DE GÖZALTINDA

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturmalar kapsamında; Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin'in eşi Celal Tekin ile Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'ın babası, Ceyhan Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Aydar'ın da aynı dosya kapsamında gözaltına alındığı bildirildi. Adana Adli Tıp Birimi'ne sağlık kontrolüne getirilen avukat Celal Tekin, soruları yanıtsız bıraktı.

Diğer Haberler

  1. Adana'da 100 kilo esrar ele geçirildi; 3 tutuklama
  2. Sermaye piyasası soruşturması: Erdil Özel ve Emir Münir Sarpyener tutuklandı
  3. Mersin'de Büyükşehir ve 2 ilçe belediyesine operasyon; Vahap Seçer dahil, 59 gözaltı
  4. Kamyonetle çarpışan otomobil takla attı: 1'i ağır, 3 yaralı
  5. Ankara’da 3 bin 217 rehber öğretmene ‘şiddetin önlenmesi’ eğitimi
  6. Hatay'da uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı
  7. Akaryakıta ÖTV düzenlemesi Resmi Gazete’de
  8. Husumetlisini evinin önünde pusu kurup silahla yaraladı
  9. Batman’da otomobilin çarptığı 2 kişi yaralandı; mahalleli yolu trafiğe kapattı
  10. Bursa'da otomobil yol kenarındaki kanala düştü : 1 yaralı

© Copyright 2026

DHA