Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında 5 şüpheliden 1'i tutuklandı

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında 5 şüpheli, mevcutlu olarak ifade verdi. Nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından sorgulanan şüphelilerden biri tutuklanırken, diğer 4 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ABONE OL
Tuğba SIR/ANKRA, (DHA)-

Sinan Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt ile 30 Aralık 2022'de, Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi'ndeki binadan çıktığı sırada motosikletli 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Bozkurt omzundan yaralanırken, Sinan Ateş hayatını kaybetti. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında aralarında 2 emniyet mensubunun da bulunduğu 5 şüpheli mevcutlu olarak ifadeye çağrıldı. Edinilen bilgiye göre; şüpheliler, polis eşliğinde adliyeye getirilerek soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısına ifade verdi.

1 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş cinayeti soruşturması kapsamında aralarında 2 emniyet mensubunun da bulunduğu 5 şüpheliyi mevcutlu olarak ifadeye çağırdı. Şüpheliler, polis eşliğinde adliyeye getirilerek soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısına ifade verdi. Şüphelilerden biri tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Savcılık, 4 şüpheli hakkında nöbetçi hakimlikten adli kontrol talebinde bulundu. Nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından sorgulanan şüphelilerden biri tutuklanırken, diğer 4 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Diğer Haberler

  1. Ayı saldırısında yaralandı
  2. Öldürdüğü eşini tehdit ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılmış
  3. MSB: Yunanistan’a geçmeye çalışan 3'ü FETÖ üyesi 5 kişi yakalandı
  4. Adana merkezli 4 ilde 'sahte altın' operasyonu: 13 gözaltı
  5. Diyarbakır'da 1 kişinin öldüğü, yoldan geçen 2 kişinin yaralandığı silahlı saldırıya 8 gözaltı
  6. Haliç'te yelken ve kanolardan 19 Mayıs korteji oluşturuldu
  7. Et entegre tesisinde kesime hazırlanan büyükbaşa eziyet kamerada
  8. İzmir merkezli yasa dışı bahis operasyonuna 10 tutuklama
  9. Van'da keklik avcılarına ceza
  10. Bakan Tunç: Başörtüsü nedeniyle 'Reddi hakim' talebine soruşturma başlatıldı

© Copyright 2024

DHA