Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Sinan Ateş cinayetine ilişkin aranan Doğukan Ç. Beykoz'da yakalandı

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin aranan Doğukan Ç. Beykoz'da yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramada 2 silah ele geçirildi.

ABONE OL
Gamze ŞİMŞEK-Ramazan EĞRİ/ İSTANBUL, (DHA)

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında toplam tutuklu sayısı 10'a yükseldi. Ankara Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, Ateş cinayeti soruşturmasıyla ilgili bir süredir İstanbul'da firari şüphelileri yakalamak için çalışma yürütüyordu. Bugün akşam saatlerinde Ateş cinayetine ilişkin aranan Doğukan Ç.'nin Beykoz İshaklı Köyünde bulunan bir otelde olduğu belirlendi.

İstanbul ve Ankara polislerinin ortaklaşa yaptığı çalışma sonucunda otele baskın düzenlendi. Polislerin geldiğini fark eden Doğukan Ç. otelin arka kısmında bulunan ormanlık alana kaçmak istedi. Bu sırada polis ekiplerinin havaya uyarı ateşi etmesinin ardından Doğukan Ç. yakalandı. Yapılan aramada 2 silah ele geçirilirken, gözaltına alınan Doğukan Ç.'nin Ankara'ya götürüleceği öğrenildi.

BUGÜN TUTUKLANANLARDAN 2'Sİ ÖZEL HAREKAT POLİSİ

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesi ile ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında 18 şüpheli gözaltına alınmış. Daha önce adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 6'sı 'tasarlayarak kasten öldürme' suçundan tutuklanırken, 1'i adli kontrolle serbest bırakılmıştı. Bugün emniyette ifade işlemleri tamamlanan ve tutuklanan 4 şüpheliden ikisinin ise özel harekat polisi olduğu öğrenildi.

Diğer Haberler

  1. Hakkında soruşturma açılan DEM Parti’li Tunceli Belediye Başkanı Konak, ifade verdi
  2. Bakan Göktaş: Aile Enstitüsü’nü hayata geçireceğiz
  3. Fatih Camii imamını bıçaklayan sanığın yargılanmasına başlandı
  4. Siirt'te 6'ncı kattan dükkanın içine düşen Ruken, ağır yaralandı
  5. Mersin'de 'tehdit' ihbarına giden polis, aranan 5 şüpheliyi yakaladı
  6. Selahattin Demirtaş'ın yargılandığı davada duruşma ertelendi
  7. Vali Gül: Yadigar projemizle bin eseri ihya edeceğiz
  8. 2023'te 958 bin 408 bebek dünyaya geldi
  9. Osman Kavala'nın yeniden yargılanma talebi reddedildi
  10. Bakırköy'de sabıkalı üst geçitte yine TIR kazası

© Copyright 2024

DHA