Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Sinop'ta silahlı kavga: 1 ölü, 6 yaralı

Sinop'ta aralarında önceden husumet bulunan iki kişi arasında çıkan silahlı kavgada yoldan geçen Gülşah Karaduman (32) hayatını kaybetti. Silahlı kavgaya karışan 1'i çocuk, 6 kişi de yaralandı.

ABONE OL
Esra AKSU - Deniz ÖZEN / SİNOP,(DHA)

Olay, saat 00.30 sıralarında Aşıklar Caddesi üzerindeki bir restoranın önünde meydana geldi. İddiaya göre, Görkem Ç. (33) önceden arasında husumet bulunan Barışcan Ö. (24) ile caddede karşılaştı. İkili arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyüp silahlı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında ikili birbirlerine tabanca ve pompalı tüfekle ateş etti. Olayda saçma ve kurşunların isabet ettiği Görkem Ç. ile Barışcan Ö.'nün yanı sıra yoldan geçen Gülşah Karaduman, F.C.Ş. (45), Z.S.Ş. (9), T.S. (41) ve F.A. yaralandı. İhbar üzerine, olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibinin yanı sıra, Polis Özel Harekat (PÖH) timleri sevk edildi.

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, yaralılar ise ilk müdahalelerinin ardından Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan durumu ağır olan Gülşah Karaduman, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Polis, yeniden olay yaşanmaması için hastane çevresinde güvenlik önlemi alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Diğer Haberler

  1. Adıyaman'da iki ayrı kaza; 7 yaralı
  2. Durdurulan hafif ticari araçtan 12 kaçak göçmen çıktı
  3. Sakarya'daki ölümlü kavgaya karışan 4 şüpheli yakalandı
  4. 42'nci TÜYAP Kitap Fuarı'na yoğun ilgi
  5. Bursa Adliyesi'nde şehit olan uzman çavuş, dualarla anıldı
  6. Keltepe, beyaza büründü
  7. Göçük altında kalan şantiye müdürünün 28'inci günde cansız bedenine ulaşıldı
  8. İçişleri Bakanlığı: 'Yeşil' adıyla arama yapan kişinin hükümlü olduğu tespit edildi
  9. Tuzla’da tersanede iskele çöktü: 2 işçi yaralandı
  10. 55 kişinin öldüğü Reyyan Apartmanı’nın davasında tutuklu tek sanık müteahhit tahliye edildi

© Copyright 2025

DHA