Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Şırnak’ta yolda kalan 4 kişi kurtarıldı; Hakkari ve Eruh kara yollarında aksamalar yaşanıyor

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde kar nedeniyle kapanan yolda kamyonette mahsur kalan 4 kişi jandarma ve karayolları ekipleri tarafından kurtarıldı. Hakkari ve Eruh ilçe yollarında ise ulaşımda aksamalar yaşanıyor.

ABONE OL
Sekvan KÜDEN/ŞIRNAK, (DHA)

Kentte etkili olan kar yağışı nedeniyle Beytüşşebap ilçesi ile Taşarası köyü arasında yolda kara saplanan kamyonette mahsur kalan 4 kişi, 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım talebinde bulundu. İhbarla bölgeye gelen Beytüşşebap ilçe Jandarma Komutanlığı ile Karayolları ekipleri, yolda kara saplanan kamyonet ile 4 kişiyi kurtardı. Karayolları ekiplerinin çalışmaları sonucu yol tekrar ulaşıma açılırken, kamyonetteki 4 kişinin Habur-2 Karakolunda misafir edileceği belirtildi.

Yağışla beraber tipinin de hakim olduğu Hakkari- Şırnak ve Şırnak- Eruh karayollarında ulaşımda aksamalar yaşanıyor. Karayolları ve İl Özel İdaresi ekipleri, yollarda meydana gelebilecek olumsuzluklar için çalışmalarını gece boyunca sürdürüyor.

Diğer Haberler

  1. İçişleri Bakanlığı: Polisimiz tarafından düzenlenen operasyonlarda 358 şüpheli yakalandı
  2. Keresteli cinayetin sanığına müebbet hapis
  3. İTO Başkanı Şekib Avdagiç: Ya kendimizi dönüştüreceğiz ya da başkalarının bizi dönüştüreceği bir varlık haline geleceğiz
  4. 'Kalp krizi geçirdi' diye ihbar yaptı; boğarak öldürdüğünü itiraf etti
  5. Evde tek başına olan çocuk çakmakla oynarken evi yaktı; 2 kişi dumandan etkilendi
  6. Eşini öldürüp, intihar etti
  7. İstanbul'da sahte içki operasyonu: 32 gözaltı
  8. Hilalnur'un öldüğü kazada tutuksuz yargılamaya itiraz
  9. Murat Çalık: İmamoğlu'nun bana herhangi bir talimatı olmamıştır
  10. MSB: 'NATO Irak Misyonu'nun çekilmesi kararlaştırıldı

© Copyright 2026

DHA