Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Şişli'de 3 günlük gösteri ve yürüyüş yasağı

Şişli Kaymakamlığı izinsiz gösteri hazırlığına karşı ilçede, 3 gün boyunca toplantı gösteri ve basın açıklaması yapılmasını yasakladı. Sabah erken saatlerde Suriye Başkonsolosluğu çevresinde önlem alan Çevik Kuvvet ekiplerinin bekleyişi sürüyor.

ABONE OL
Ayşe GÜREL- Şevval CİNDİR /İSTANBUL, (DHA)

Şişli Kaymakamlığı bazı grupların izinsiz gösteri yapma hazırlığında olduklarının tespit edilmesi üzerine, eylem ve basın açıklamalarının yasaklandığını duyurmuştu. Şişli Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, 9-10-11 Mart'ta her türlü toplantı, gösteri ve basın açıklamasının yasaklandığı belirtildi.

SÜRÜCÜLER ALTERNATİF GÜZERGAHLARA YÖNLENDİRİLDİ

Şişli Kaymakamlığı tarafından alınan karar doğrultusunda saat 08.00'den program bitimine kadar Maçka Caddesi (Abdi İpekçi Caddesi kesişiminden Teşvikiye Caddesi kesişimine kadar), Teşvikiye Caddesi (Maçka Caddesi kesişiminden Valikonağı Caddesi kesişimine kadar), Nişantaşı Ihlamur Yolu Sokak, Atiye Sokak kapalı olacak. Trafik akışının aksamaması için sürücüler Valikonağı Caddesi, Rumeli Caddesi, Abdi İpekçi Caddesi, Bostan Sokak, Osman F. Seden Sokak, Bronz Sokak, Hüsrev Gerede Caddesi, Akkavak Sokak, Ahmet Fetgari Sokak ve Mim Kemal Öke Caddesi gibi alternatif güzergahları kullanabilecek.

GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Suriye Başkonsolosluğu’nun bulunduğu alanda güvenlik önlemleri sıklaştırıldı. Sabah saatlerinden itibaren çevrede önlem alan polis ekipleri caddeyi bariyerlerle kapattı. Yaya ve araç trafiğine kapatılan alanda polis ekiplerinin bekleyişi sürüyor.

BASIN AÇIKLAMASI YAPTILAR

Polis ekiplerinin çevredeki bekleyişi sürerken bir grup basın açıklaması yapmak için Maçka Parkı önünde toplandı. Ellerindeki bayrak ve flamalarla parka yürüyen grubun Abdi İpekçi caddesine girişine izin verilmedi.

Diğer Haberler

  1. Yargıtay'dan sıfır otomobildeki boya kusuru için 'ayıpsız misliyle değişim' kararı
  2. Kasapoğlu: Karşımızda kilitlenmiş, kapasitesini yitirmiş, işlemez hale gelmiş bir küresel sistem var
  3. Bakan Kurum: Sıfır Atık anlayışı, Türkiye'nin COP31 başkanlığı ile küresel iklim mücadelesine taşınıyor
  4. Antalya'da deniz suyu havadan sıcak
  5. AKOM’dan İstanbul için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
  6. Bakan Uraloğlu: Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu'nda seyahat süresini 18 dakikaya düşüreceğiz
  7. Sahte senetle 2,8 milyon, fotokopisiyle 3,27 milyon dolarlık haciz girişimi
  8. Antalya Milletvekili Erdem hakkında 'rüşvet' suçundan soruşturma
  9. Tartıştığı eşini pompalı tüfekle öldüren şüpheli tutuklandı
  10. Ankara'da uyuşturucu ve fuhuş operasyonunda 17 tutuklama

© Copyright 2026

DHA